Kisavauhti (Grit X/Pacer/Vantage)

Kisavauhti auttaa pitämään yllä tasaista vauhtia ja saavuttamaan tavoiteajan tietyllä matkalla. Määritä matkan tavoiteaika, kuten 45 minuuttia 10 km:n juoksumatkalle. Seuraa, kuinka paljon olet jäljessä tai edellä asettamaasi tavoitetta.

Kisavauhdin voi asettaa Grit X:ssä / Vantagessa tai voit määrittää kisavauhtitavoitteen myös Flow-verkkopalvelussa ja synkronoida sen kelloosi.

Jos olet aikatauluttanut kisavauhtitavoitteen jollekin päivälle, Grit X / Vantage ehdottaa aloittamaan kisavauhtitreenin, kun siirryt treenin aloitustilaan kyseisenä päivänä.

Kisavauhtitavoitteen luominen Grit X:ssä / Pacerissä /Vantagessa

Voit luoda kisavauhtitavoitteen pikavalikon treenin aloitustilassa.

1. Siirry treenin aloitustilaan pitämällä OK-painiketta painettuna ajannäyttötilassa tai siirry päävalikkoon painamalla TAKAISIN-painiketta ja valitse Aloita treeni.
  2. Napauta treenin aloitustilassa Pikavalikko-kuvaketta (Grit X / Grit X Pro / Vantage V / Vantage V2) tai paina VALO-painiketta.
  3. Valitse luettelosta Kisavauhti ja aseta matka ja kesto. Vahvista painamalla OK-painiketta. Kello näyttää vaaditun vauhdin/nopeuden tavoiteajan saavuttamiseksi ja palaa sitten treenin aloitustilaan, jossa voit aloittaa treenin.

Kisavauhtitavoitteen luominen Flow-verkkopalvelussa

1. Siirry Flow-verkkopalvelussa Päiväkirjaan ja napsauta Lisää Harjoitustavoite.
  2. Kohdassa Lisää harjoitustavoite valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (enintään 45 merkkiä), Päivämäärä ja Aika sekä mahdolliset Lisätiedot (valinnainen).
  3. Valitse Kisavauhti.
  4. Täytä kaksi seuraavista arvoista: KestoMatka ja Kisavauhti. Kolmas täytetään automaattisesti.
  5. Napsauta Lisää Suosikkeihin jos haluat tallentaa tavoitteen suosikkeihisi.
  6. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna.

Synkronoi tavoite kelloosi FlowSyncin avulla, ja olet valmis.