I Polar Flow-mobilappen kan du se en omedelbar visuell tolkning av dina tränings- och aktivitetsdata. Du kan också planera din träning i appen.

Träningsdata

Träna med livepuls, spåra rutt och distans och få personligt anpassad feedback vid varje träningstillfälle. Mer information finns i dokumentet Recording training sessions with Polar Flow app.

Med Polar Flow-appen kan du enkelt komma åt information om dina tidigare och planerade träningspass.

Få en snabb översikt över din träning och analysera varje detalj i träningsresultaten direkt. Se veckosummeringar av din träning i träningsdagboken. Du kan också dela höjdpunkterna i träningen med dina vänner med funktionen Bilddelning.

Bilddelning

Med Flow-appens bilddelningsfunktion kan du dela bilder med dina träningsdata till de vanligaste sociala mediekanalerna, som Facebook och Instagram. Du kan antingen dela ett befintligt foto eller ta ett nytt och anpassa det med dina träningsdata. Om du hade GPS-registrering aktiverad under din träning kan du också dela en snapshot av din träningsrutt.

Börja använda Flow-appen

Du kan konfigurera sensorn med en mobilenhet och Flow-appen.

Börja använda Flow-appen genom att ladda ner den från App Store eller Google Play till din mobilenhet.

Innan en ny mobilenhet (smarttelefon, surfplatta) börjar användas måste den parkopplas med din sensor. Mer information finns i Parkoppling.

Sensorn synkroniseras automatiskt med Flow-appen när du stänger av den efter träningen om telefonen är inom Bluetooth-räckvidden. Om telefonen har internetanslutning synkroniseras dina träningsdata automatiskt till Flow-webbtjänsten.

Att använda Flow-appen är det enklaste sättet att synkronisera dina träningsdata från sensorn till webbtjänsten. Mer information om synkronisering finns i Synkronisering.

Mer information och instruktioner för Flow-appen finns på Polar Flow-appens produktsupportsida.