Konfigurera din Polar Verity Sense

Vi rekommenderar att du laddar batteriet innan du börjar använda din Verity Sense. Om batteriet är helt urladdat kan det ta flera minuter innan laddningen påbörjas. Detaljerad information om hur du laddar batteriet finns i Batterier.

Observera att när Verity Sense-batteriet har laddats tillräckligt förmedlas detta till alla kompatibla mottagare i närheten.

Välj ett alternativ för inställning

A. I telefonen: Installation via en mobilenhet är praktisk om du inte har tillgång till en dator med en USB-port, men det tar lite längre tid. Den här metoden kräver internetanslutning.

B. På datorn: Konfiguration via en trådansluten dator är snabbare och du kan samtidigt ladda din Polar Verity Sense, men då behöver du ha en dator tillgänglig. Den här metoden kräver internetanslutning.

Fyll i all fysisk information som behövs för att få exakta träningsdata direkt, och hämta den senaste programvaran (firmware) för din Polar Verity Sense.

Alternativ A: Ställ in med en telefon och Polar Flow-appen

Observera att du måste göra parkopplingen i Flow-appen och INTE i telefonens Bluetooth-inställningar.

1. Håll din Polar Verity Sense och telefonen nära varandra under konfigurationen.
  2. Kontrollera att din telefon är ansluten till internet och aktivera Bluetooth.
  3. Ladda ner Polar Flow-appen från App Store eller Google Play till telefonen.
  4. Öppna Flow-appen på telefonen och logga in med ditt Polar-konto eller skapa ett nytt konto.
  5. Aktivera Polar Verity Sense genom att trycka på knappen.
  6. Flow-appen känner av att din Polar Verity Sense är i närheten och uppmanar dig att påbörja parkoppling. Tryck på Start-knappen i Flow-appen och följ instruktionerna på skärmen.

Alternativ B: Konfigurera med dator via FlowSync

1. Placera sensorn i USB-adaptern med linsen uppåt så att kontakterna på sensorn och USB-adaptern möts.

2. Anslut USB-adaptern till datorns USB-port.

3. Gå till flow.polar.com/start och installera dataöverföringsprogrammet Polar FlowSync på datorn.
  4. Logga in med ditt Polar-konto eller skapa ett nytt. Vi guidar dig genom registreringen och inställningen på webbtjänsten.

När inställningarna är klara är du redo att starta. Ha det så kul!