Brugervejledning til Polar Vantage M2

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye ur. Gå til support.polar.com/en/vantage-m2 for at se videovejledninger og ofte stillede spørgsmål.

Introduktion

Tillykke med dit nye Polar Vantage M2!

Polar Vantage M2 er et alt-i-et multisportsur med avanceret håndledsbaseret pulsmåling og GPS. Uret er spækket med værktøjer, der hjælper dig med at slå dine rekorder og nå dine mål:

 • Nå den ideelle mængde træning for at præstere dit allerbedste med Training Load Pro.
 • Bevar energien i hele dit træningspas med den nye intelligente brændstofassistent FuelWise™. FuelWise™ minder dig om, at du skal tanke op, og den hjælper dig med at bevare de passende energiniveauer under dine lange træningspas.
 • Se, hvordan din krop bruger forskellige energikilder under et træningspas. Dit energiforbrug opdeles i kulhydrater, proteiner og fedt.
 • Hold øje med din løbeudvikling med de avancerede løbefunktioner såsom Running Index og Løbeprogrammer.
 • Føj dine favoritsportsgrene til dit ur i Polar Flow. Polar Vantage M2 understøtter over 130 forskellige sportsgrene. Du kan tilpasse indstillinger for hver sportsgren.
 • Funktionen Stabil pulsmåling måler din puls hele døgnet rundt. Sammen med Aktivitetsmåling 24/7 giver den dig et komplet overblik over al din daglige aktivitet.
 • Nightly Recharge™ er en restitutionsmåling til om natten, som viser dig, hvor godt du restituerer fra kravene i løbet af din dag. Den nye Sleep Plus Stages™ til registrering af søvn overvåger dine søvnstadier (REM-søvn, let og dyb søvn) og giver dig feedback om din søvn og en numerisk søvnvurdering.
 • Træningsvejledningen FitSpark™ sikrer, at du er klar til din jagt på at erobre stierne med færdige, daglige træninger, der passer til din restitution, parathed og træningshistorik.

 • Uret hjælper dig med at slappe af og mindske stress med Serene™ vejledt vejrtrækningsøvelse.
 • I pulsmålertilstand kan du nemt gøre dit Polar Vantage M2 til en pulsmåler og sende din puls til andre Bluetooth-enheder som træningsapps, træningsudstyr eller cykelcomputere. Du kan også bruge dit Vantage M2 under Polar Club-timer til at sende din puls til Polar Club-systemet.

 • Polar Vantage M2 fås med vigtige, smarte funktioner til ure: kontrolfunktioner til musik, vejrudsigter og mobilmeddelelser.
 • Det kompakte og lette design gør Vantage M2 til den ideelle træningspartner. Med udskiftelige urremme kan du gør dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil.

Vi udvikler kontinuerligt vores produkter for at få en bedre brugeroplevelse. For at holde dit ur opdateret og få den bedste ydeevne skal du altid sørge for at opdatere firmwaren, hver gang en ny version er tilgængelig. Firmwareopdateringerne forbedrer dit urs funktionalitet gennem forbedringer.

Udnyt alt i dit Vantage M2

Få forbindelse til Polar-økosystemet, og få mest muligt ud af dit ur.

Polar Flow-app

Hent Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser dit ur med Flow appen efter træning, og få en øjeblikkelig oversigt og feedback på træningsresultater og -præstation. I Flow-appen kan du også se, hvor aktiv du har været om dagen, hvordan din krop har restitueret fra træning og stress i løbet af natten, og hvor godt du har sovet. Du vil modtage tilpassede tips i Flow-appen om træning samt tips til en bedre søvn og regulering af dit energiniveau på ekstra slemme dage. Alle tips baseres på din automatiske måling om natten med Nightly Recharge og andre parametre, vi har målt for dig.

Polar Flow-webtjeneste

Synkroniser dine træningsdata til Polar Flow-webtjenesten med FlowSync-softwaren på din computer eller gennem Flow-appen. I webservicen kan du planlægge din træning, se dine præstationer, få vejledning og se en detaljeret analyse af dine træningsresultater, din aktivitet og din søvn. Vis alle dine venner dine præstationer, find andre idrætsudøvere og få motivation fra dine sociale træningsfællesskaber.

Du finder alt dette på flow.polar.com