Vejr

Vejr-urskiven viser den aktuelle dags vejrudsigt for hver time, ligesom morgendagens 3 timers og dagen efter morgendagens 6 timers vejrudsigt lige på dit håndled. De andre leverede vejroplysninger inkluderer vindhastighed, vindretning, luftfugtighed og chancen for regn.

Vejroplysninger kan kun findes fra vejr-urdisplayet. Tryk på knapperne OP eller NED, indtil du finder den.

For at bruge vejrfunktionen skal du have Polar Flow-appen på din mobiltelefon, og dit ur skal være parret med appen. Positionstjenester (iOS) eller Placeringsindstillinger (Android) skal også indstilles for at kunne modtage vejroplysninger.

Dagens vejrudsigt

• Placering af vejrudsigt
  • Sidst opdateret
  • Opdater (vises, hvis vejroplysninger skal opdateres for eksempel fordi din placering har ændret sig, eller hvis den har været det et stykke tid, siden den sidst blev opdateret)
  • Nuværende temperatur
  • Føles som
  • Regn
  • Vindhastighed
  • Vindretning
  • Fugtighed
  • Vejrudsigt hver time

Bemærk, at vejrhistorik, der inkluderer oplysninger om, hvordan vejret var under træningspas, ikke er tilgængelig.

Morgendagens vejrudsigt

• Vejrudsigt lav/høj i en periode på 3 timer

Vejrudsigt for i overmorgen

• Vejrudsigt lav/høj i en periode på 6 timer