Polar Ignite 3 használati útmutató

Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új órával. Az oktatóvideó és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/en/ignite-3 honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Ignite 3 készülékedhez!

A Polar Ignite 3 egy modern klasszikus fitnesz óra, amely segít abban, hogy sokkal energikusabb életet élj. Ha a csuklódon van, akkor éjjel-nappal a testedre és életmódodra szabott útmutatást kapsz. Ébredj jobb napokra az alváskövető funkcióknak és a napi éberségi adatoknak köszönhetően, amelyek segítenek tökéletesíteni a lefekvési idővel kapcsolatos rutinodat. Lendülj mozgásba a testreszabott edzési javaslatokkal és a valós idejű hangútmutatással. Tekintsd meg egy pillantással az értékes méréseket a gyönyörűen fényes, nagy felbontású AMOLED érintőkijelzőn, testre szabható widgetek használatával.

A Polar Ignite 3 teljes körű elemzést nyújt szervezeted éjszakai regenerálódásáról, valamint előrejelzést ad energiádról és éberségedről az előtted álló napra vonatkozóan. A Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket szolgáltat. A Nightly Recharge™ egy éjszakai regenerálódásmérő, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevétel után. Az új Sleepwise™ funkció segít megérteni, hogy az alvás hogyan járul hozzá nappali éberségi szintedhez és teljesítőképességedhez.

Érd el a teljesítményednek megfelelő edzési szintet a Training Load Pro funkcióval. A FitSpark™ edzési útmutató a regenerálódásod, a készenléted és az edzési előzményeid alapján létrehozott, használatra kész napi edzésekkel gondoskodik róla, hogy felkészült legyél a terep meghódítására. Maradj végig energikus az egész edzésszakaszod során az új FuelWise™ okos energiaellátási asszisztenssel! A FuelWise™ emlékeztet arra, hogy pótold az energiát és tartsd fenn a megfelelő energiaszintet a hosszú edzésszakaszok során. Tekintsd meg, hogyan használja fel a szervezeted a különböző energiaforrásokat az edzésszakaszok során! Nyomon követheted fejlődésedet korszerű futási funkciókkal, például a Running Index és a Futóprogramok segítségével. A Hangútmutatás funkció segítségével valós idejű hangútmutatást kaphatsz a Polar Flow alkalmazásban fülhallgatón vagy hangszórón keresztül.

Mérd fel edzettségi szintedet, és kövesd nyomon időbeni előrehaladásodat a Polar tesztek segítségével. Az Edzettségi teszt egy gyors és kényelmes módja annak, hogy ellenőrizd edzettségi szintedet az edzés elkezdése előtt. A Gyaloglási teszt segítségével nyomon követheted aerob állóképességed fejlődését. Egyszerű, biztonságos és könnyen ismételhető. A Futási teljesítményteszt segítségével megismerheted aktuális futási teljesítésedet, és személyre szabhatod pulzuszónáidat és sebesség célzónáidat, hogy mindig a lehető legtöbbet hozd ki a futásaidból. A maximális pulzusodat is megállapíthatod a tesztből.

A Folyamatos pulzusmérés funkció szünet nélkül méri a pulzust. A Folyamatos aktivitáskövetéssel teljes képet kaphatsz napi aktivitási szintedről. Az óra a Serene™ irányított légzőgyakorlattal segít a lazításban és a stresszoldásban.

A csuklón mért pulzusszámot a Polar Ignite 3 a Polar Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiával méri, a sebességet, a tempót, a távot és az útvonalat pedig beépített GPS segítségével állapítja meg. Kétfrekvenciás GPS technológiával van felszerelve a kiemelkedő pontosság és a környezet által okozott interferencia csökkentése érdekében.

A cserélhető csuklópántokkal az alkalomnak és a stílusodnak megfelelően szabhatod személyre az órát. A Polar Ignite 3 alapvető okosóra-funkciókkal rendelkezik: zenevezérlő, időjárás és telefonos értesítések. Pulzusérzékelő üzemmódban az órádat könnyen pulzusérzékelővé változtathatod, és a pulzusodat megoszthatod más Bluetooth-eszközök, például edzési alkalmazások, edzőtermi berendezések vagy kerékpáros komputerek számára. Az órát a Polar Club edzéseid alatt is használhatod, a pulzusodat pedig a Polar Club rendszerre is továbbíthatod.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük. Sportórád naprakészen tartásához és a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez mindig frissítsd a firmware-t, amint új verzió válik elérhetővé. A firmware-frissítések az új fejlesztéseknek köszönhetően hatékonyabbá teszik az óra működését.

Hozd ki a maximumot Polar Ignite 3 készülékből!

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet órádból.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Edzéseredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és a visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a készüléket a Polar Flow alkalmazással az edzés után. A Polar Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, hogy mennyire épült fel a szervezeted az edzésből és a stresszből az éjszaka során, valamint hogy mennyire aludtál jól. A Nightly Recharge automatikus éjszakai mérései, valamint egyéb paraméterek alapján a Polar Flow alkalmazás személyre szabott tippeket biztosít a gyakorlatokra, valamint az alvásra és az energiaszintek nehéz napokon történő szabályozására vonatkozóan.

Polar Flow webszolgáltatás

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatásnak elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden, vagy a Polar Flow alkalmazáson keresztül. A webszolgáltatásban megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzési eredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.