Hangútmutatás

A hangútmutatás funkció segítséget nyújt az edzésre való összpontosításban azáltal, hogy a rendszer a releváns edzésadatokat közvetlenül a fülhallgatóra küldi. Ennek köszönhetően nem szükséges az órádra nézned edzés közben. A hangos információk magukban foglalják a kör részleteit és a pulzusszám változásait, és útmutatást nyújtanak az edzés szakaszai során. A hangútmutatás funkció használatához a Polar Flow alkalmazásnak futnia kell a telefonodon, és párosítva kell lennie az óráddal. Az útmutatót lásd: Mobileszköz párosítása az órával.

A hangútmutatás funkciót a Polar Flow alkalmazás eszközbeállításaiban állíthatod be. A Polar Flow alkalmazásban lépj az Eszközök menübe, és válaszd a Polar Ignite 3 pontot, ha egynél több Polar eszközzel rendelkezel. Görgess le a Hangútmutatás elemre, koppintással nyisd meg, és kapcsold be a funkciót. Ezután válaszd ki, hogy milyen típusú információkat tartalmazzon a hangútmutatás:

  • Válaszd ki az Edzési útmutatás elemet, hogy útmutatást kapj az edzési célkitűzések szakaszaiban, valamint napi edzési tanácsokhoz juss.

  • Válaszd a Körök elemet a körrel kapcsolatos részletek hangos kimondásához, amikor kézzel jelölöd meg a kört, vagy ha a kör jelölése automatikusan, időtartam, távolság vagy hely alapján történik.

  • Válaszd a Zónák elemet pulzusod változásaival kapcsolatos tájékoztatásért.

Vedd figyelembe, hogy a fenti lehetőségekből kiválasztott információk kiegészítéseként akkor is hangos visszajelzést kapsz, amikor

  • elindítod, szünetelteted, folytatod vagy leállítod az edzésszakaszt, illetve megkapod az edzés összegzését

  • a telefon és az óra közötti valós idejű kapcsolat megszakad/helyreáll

  • az óra akkumulátorának töltöttsége alacsony

További információért lásd a Hangútmutatás a Polar Flow alkalmazásban című támogató dokumentumot.