Du er her: Brug af M600 > Kommunikation > SMS-beskeder

SMS-beskeder

Sådan læser du SMS-beskeder på din M600

Hvis du bruger meddelelser til SMS-beskeder på din telefon, vil du se en meddelelse på din M600, når du får en ny SMS-besked.

Sådan læser du en SMS-besked

• Tryk på meddelelsen.

Sådan besvarer du SMS-beskeder fra din M600

Gælder kun for Polar M600, som er parret med en Android-telefon.

Du kan besvare SMS-beskeder fra dit håndled.

Sådan besvarer du en SMS-besked

1. Tryk på meddelelsen for at se hele beskeden.
  2. Swipe op fra bunden af skærmen for at se de handlinger, du kan udføre.
  3. Tryk på Svar.
  4. Vælg, om du vil indtale eller indtaste din besked eller tegne en emoji. Eller vælg et af de foruddefinerede svar, du finder ved at swipe op fra bunden af skærmen.

Hvis du indtaler din besked eller bruger emojier, skal du sende din besked ved at trykke på fluebensikonet. Hvis du bruger tastaturet til at indtaste dit svar, skal du trykke på pileikonet for at sende din besked. Tryk på en foruddefineret besked for at sende den.

Se Wear OS by Google Help (Hjælp til Wear OS by Google) for anvisninger til, hvordan du besvarer en SMS-besked med emoji.

Sådan sender du SMS-beskeder fra din M600

Gælder kun for Polar M600, som er parret med en Android-telefon.

Du kan også sende SMS-beskeder fra M600 til personer på kontaktlisten. M600 viser kontakter, der er gemt i dine Google-kontakter.

Sådan sender du en SMS-besked

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen, og find og tryk på Kontakter.
  2. Find navnet på den kontakt, du vil sende en SMS-besked til, og tryk på det.
  3. Rul kontaktdetaljerne for at finde forskellige typer kontaktmuligheder, og tryk på ikonet for SMS-besked.
  4. Indtal den besked, du vil sende.
  5. Tryk på Send.

Se Wear OS by Google Help (Hjælp til Wear OS by Google) for anvisninger til at bede Google Assistant om at sende en SMS-besked, og hvilke andre apps du kan bruge til at sende beskeder.