Du er her: Brug af M600 > Menustruktur > Apps-menu > Fit

Fit

Med appen Google Fit™ kan du indstille daglige træningsmål og se, hvor tæt du er på at nå dem. Fit måler skridt, tid, distance og kalorier.

Sådan ser du dagens aktivitetsudvikling

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen, og find og tryk på Fit.
  2. Swipe op for at se detaljerede oplysninger om din aktivitet I dag: Du kan trykke på de forskellige detaljer for at se flere oplysninger.

Du kan også bruge appen til at se din aktuelle puls: Swipe op for at finde og trykke på hjerteikonet.

Du kan tilføje nye træningsmål ved at trykke på Tilføj mål.

Se websitet Wear OS by Google Help (Hjælp til Wear OS by Google) for mere detaljeret information om at bruge Google Fit-appen.