Du er her: Indstillinger > Sprogindstilling

Sprogindstillinger

Du kan vælge det sprog, du vil bruge på din M600, under opsætningen. Du kan vælge et af følgende sprog:

• Kantonesisk (Hong Kong)
  • Dansk
  • Hollandsk
  • Engelsk (USA, UK)
  • Finsk
  • Fransk (Frankrig, Canada)
  • Tysk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Mandarin (Taiwan)
  • Norsk (Bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Brasilien)
  • Russisk
  • Spansk (USA, Spanien, Latinamerika)
  • Svensk
  • Thailandsk
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk

Bemærk, at dit smartur med tiden vil kopiere din telefons sprogindstilling. Det vil sige, at hvis du vælger et andet sprog på din M600 end det, du har på din telefon, går dit ur over til at bruge telefonens sprog. Undtagelsen er, hvis dit telefonsprog ikke understøttes på M600. Så vil dit ur give besked om, at din sprogkonfiguration ikke understøttes. Du vil stadigvæk kunne bruge det andet sprog på dit smartur.

Sådan ændrer du sproget på din M600

• Skift det sprog, du bruger på din parrede telefon.

Polar-appen på din M600 understøtter ikke visse sprog, der er tilgængelige for Wear OS by Google-operativsystemet. Hvis du vælger at bruge din M600 på et af de ikke-understøttede sprog, vil Polar-appens sprog på dit smartur derfor være engelsk (USA).

Ud over engelsk (USA) er der følgende understøttede sprog i Polar-appen:

• Hollandsk
  • Dansk
  • Finsk
  • Fransk (Frankrig)
  • Tysk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk (Bokmål)
  • Polsk
  • Portugisisk (Portugal)
  • Russisk
  • Spansk (Spanien)
  • Svensk
  • Tyrkisk