Du er her: Brug af M600 > Musik

Musik på M600

Styre musikafspilning på din telefon

Du kan styre den musik, du afspiller på din telefon, fra M600. Når du går i gang med at afspille musik på din telefon, vil du se en meddelelse om musikkontrolfunktioner på startskærmen af din M600. Du kan navigere og bruge M600 som normalt, mens musikken spiller: Du skal bare trykke på tænd/sluk-knappen på siden eller swipe musikkontrolfunktionerne ned for at se din normale startskærm. Du kan vende tilbage til meddelelsen om musikkontrolfunktioner ved at swipe op fra bunden af startskærmen.

Musikkontrolfunktioner på dit smartur

• Du kan springe sange over og sætte musikken på pause og genstarte den.
  • Tryk på meddelelsen for musikkontrolfunktioner og swipe op for at styre lydstyrken.
  • Afhængigt af den musik-app, du bruger, kan du muligvis swipe op for at få flere muligheder, som f.eks. browse musik og afspille dine spillelister.

Se også, hvordan du kan styre musik uden at gå ud af Polar-appen, mens du træner, i kapitlet Under træning.