Du er her: Kom i gang > Introduktion

Brugervejledning til Polar M600

Introduktion til Polar M600

Tillykke med din nye Polar M600, nu med Wear OS by Google™!

Med Polar M600 får du det praktiske ved Wear OS by Google og effekten af Polars sportsfunktioner. Den er perfekt til din træning og aktivitet 24/7 med Polar-appen.

Sportsuret Polar M600 fungerer med smartphones med Android™ 4.4+ eller iOS® 10.0+. iPhone-brugere skal som minimum have model 5 eller nyere. Du kan gå ind på g.co/WearCheck på din telefon for at se, om den er kompatibel med Wear OS by Google. Par din nye Polar M600 med din smartphone, og få glæde af smartur-funktionerne i Wear OS by Google. Du kan f.eks.:

Du kan også slutte smarturet til et Wi-Fi-netværk og downloade apps, spil og urdisplay fra Play Store-appen.

M600 har også en håndledsbaseret pulsmåler og indbygget GPS. Og når du træner med Polar-appen, får du de enestående Polar Smart Coaching-funktioner på dit smartur. Lad dit nye smartur, der er optimeret til sport, opfordre dig til at få en sundere og mere aktiv livsstil.

Polar Flow er online-vinduet til din træning, aktivitet og søvn. Sammen med Polar Flow-webservicen og Polar Flow-appen på din smartphone hjælper din M600 dig med at træne effektivt og få en forståelse af, hvordan dine valg og dine vaner påvirker dit velvære.

Denne brugervejledning hjælper dig med at komme i gang med dit nye sportsur, Polar M600. Du kan se videovejledninger til M600 og ofte stillede spørgsmål på support.polar.com/en/M600. Få flere oplysninger om Wear OS by Google i Hjælpecenteret til Wear OS by Google.