Du er her: Brug af M600 > Menustruktur > Apps-menu > Find min telefon

Find min telefon

Gælder kun for Polar M600, som er parret med en Android-telefon

Hvis du ikke kan finde din telefon, kan du bruge M600 til at få telefonen til at ringe, selv hvis din telefon står på lydløs eller kun vibrerer.

Bemærk, at M600 skal være sluttet til din telefon med Bluetooth, for at denne funktion virker.

Sådan får du din telefon til at ringe

1. Tryk på tænd/sluk-knappen på siden for at åbne apps-menuen, og find og tryk på Find min telefon.
  2. Hvis din telefon er inden for rækkevidde, så Bluetooth-forbindelsen virker, begynder din telefon at ringe. Hvis ikke, kan du prøve at komme inden for en rækkevidde på 10 meter fra din telefon, uden at der er faste genstande imellem.
  3. Du kan stoppe telefonens ringen ved at trykke på X'et på skærmen af din M600 eller ved at åbne din telefon.