Nalazite se ovdje: Prvi koraci > Uvod

Korisnički vodič za Polar M460

Uvod

Čestitamo vam na novom uređaju M460! Polar M460 sveobuhvatno GPS računalo za vožnju bicikla potpuno je kompatibilno s nekoliko Bluetooth mjerača snage, a Strava Live Segments® čine vožnju bicikla još uzbudljivijom. Uređaj M460 je kompatibilan s platformom TrainingPeaks® za vježbanje i analiziranje i na njemu ćete pronaći i sljedeće napredne TrainingPeaks značajke za mjerenje snage: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) i TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

Kada se koristi zajedno sa senzorom brzine otkucaja srca, Polar M460 pruža pristup jedinstvenim značajkama ovisnima o brzini otkucaja srca, kao što su Test kondicije, Ortostatski test, Opterećenje tijekom vježbanja i Faza oporavka. Otporan je na prskanje (IPX7), a opremljen je baterijom koja može izdržati 16 sati vježbanja. GPS i barometar omogućuju praćenje brzine, prijeđene udaljenosti, nadmorske visine i nagiba. Uređaj Polar M460 prima pametne obavijesti s telefona zbog čega ćete uvijek i vazda biti u toku. Osim toga, pomoću prednjeg LED svjetla brine se za vašu sigurnost. Aplikacija Flow daje vam trenutačan uvid u vaše vježbanje odmah po njegovom završetku. Internetska usluga Flow omogućava da isplanirate i analizirate vježbanje do pojedinosti.

Ovaj korisnički priručnik pomoći će da se pokrenete s novim prijateljem u vježbanju. Dodatnu podršku možete dobiti na stranici support.polar.com/en/M460.

Iskoristite sve prednosti uređaja M460

Senzor brzine otkucaja srca Polar H10 omogućuje da pratite brzinu otkucaja srca uživo na uređaju M460 za vrijeme vježbanja. Vaša brzina otkucaja srca je podatak koji se koristi u analizi vašeg vježbanja. Ako ste kupili komplet bez senzora brzine otkucaja srca, ne brinite, možete ga kupiti naknadno.

Na brzinu pregledajte podatke o vježbanju nakon istog koristeći mobilnu aplikaciju Polar Flow. Aplikacija Flow bežično će sinkronizirati vaše podatke o vježbanju s internetskom uslugom Polar Flow. Preuzmite je s usluge App Store ili Google Play

Softver Polar Flowsync vam omogućuje sinkronizaciju podataka između uređaja M460 i internetske usluge Flow na računalu pomoću USB kabela. Idite na flow.polar.com/start za preuzimanje i instalaciju softvera FlowSync. Kad koristite internetsku uslugu Polar Flow na stranici flow.polar.com, možete planirati i analizirati svaku pojedinost vašeg vježbanja, prilagoditi uređaj i naučiti više o vašoj izvedbi

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® i TRAINING STRESS SCORE® su trgovački znakovi tvrtke TrainingPeaks, LLC i koriste se uz dozvolu. Naučite više na stranici http://www.trainingpeaks.com.