Je bent hier: Functies > Smart notifications (Polar Flow app voor iOS)

Smart notifications (Polar Flow app voor iOS)

Met de functie Smart notifications (slimme meldingen) kun je meldingen van je telefoon ontvangen op je Polar Loop 2. Je Polar Loop 2 meldt je als een inkomende oproep krijgt of een bericht ontvangt (bijvoorbeeld een SMS of WhatsApp-bericht). Hij meldt je ook agenda-item die op de agenda van je telefoon staan. Tijdens hartslagtraining met je Polar Loop 2 kun je alleen meldingen van gesprekken ontvangen als de Polar Flow app op je telefoon wordt uitgevoerd.

• Voor gebruik van de functie Smart notifications heb je de Polar Flow mobiele app voor iOS nodig en je Polar Loop 2 moet aan de app gekoppeld zijn.
  • Als de functie Smart notifications ingeschakeld is, raakt de batterij van je Polar-apparaat en je telefoon sneller leeg, omdat Bluetooth constant ingeschakeld is.

Instellingen Smart notifications

Polar Flow mobiele app

Op de Polar Flow mobiele app is de functie Smart notifications standaard uitgeschakeld.

De functie Smart notifications wordt op de mobiele app als volgt in- en uitgeschakeld.

1. Open de Polar Flow mobiele app.
  2. Ga naar Apparaten.
  3. Kies Aan (geen voorbeeld) of Uit onder SLIMME MELDINGEN.,
  4. Tik op de aanraakknop van je Polar Loop 2 om je Polar Loop 2 met de mobiele app te synchroniseren.
  5. Op het display van je Polar Loop 2 verschijnt NOTIFICATIONS ON of NOTIFICATIONS OFF.

Vergeet niet je Polar Loop 2 met de mobiele app te synchroniseren telkens als je de instelling voor meldingen hebt gewijzigd.

Niet storen

Als je de waarschuwingen voor meldingen gedurende bepaalde uren van de dag wilt uitschakelen, schakel dan Niet storen in op de Polar Flow mobiele app. Als dit is ingeschakeld, ontvang je geen meldingen gedurende de door jou ingestelde periode. Niet storen is standaard ingeschakeld voor de periode 22u - 7u.

Je kunt de instelling van Niet storen als volgt wijzigen:

1. Open de Polar Flow mobiele app.
  2. Ga naar Apparaten.
  3. Onder SLIMME MELDINGEN kun je Niet storen in- of uitschakelen en de begin- en eindtijd voor Niet storen instellen.
  4. Tik op de aanraakknop van je Polar Loop 2 om je Polar Loop 2 met de mobiele app te synchroniseren.

Telefoon

De instellingen voor meldingen op je telefoon bepalen welke meldingen je op je Polar Loop 2 ontvangt. Instellingen voor meldingen op je iOS-telefoon bewerken:

1. Ga naar Instellingen > Meldingen.
  2. Zorg dat de apps waarvan je meldingen wilt ontvangen onder INCLUDE worden genoemd en dat de stijl voor waarschuwingen is ingesteld op Stroken of Waarschuwingen.

Meldingen van Facebook en Twitter zijn geblokkeerd om de batterij van je Polar Loop 2 te sparen.

Je ontvangt geen meldingen van apps die onder DO NOT INCLUDE zijn genoemd.

Smart notifications gebruiken

Als je een melding ontvangt waarschuwt de Polar Loop 2 je discreet door te trillen en CALL/ naam beller*, CALENDAR of MESSAGE op het display weer te geven. Een agenda-item en een bericht waarschuwen éénmaal; inkomende gesprekken blijven waarschuwen totdat je op de aanraakknop van je Polar Loop 2 tikt of de telefoon beantwoordt.

*) De naam van de beller wordt op het display weergegeven als die in je mobiele telefoonboek staat en de naam alleen Latijnse lettertekens bevat en speciale tekens van de volgende talen: Frans, Fins, Zweeds, Duits, Noors of Spaans.

De functie Smart notifications werkt via een Bluetooth-verbinding

De Bluetooth-verbinding en de functie Smart notifications werken tussen je Polar Loop 2 en je telefoon als deze zich binnen een afstand van 10 m/33 ft van elkaar bevinden. Als je Polar Loop 2 minder dan twee uur buiten bereik is, herstelt je telefoon de verbinding automatisch binnen vijftien minuten als je Polar Loop 2 binnen het bereikgebied terugkeert.

Als je Polar Loop 2 meer dan twee uur buiten bereik is, kun je de verbinding herstellen door op de aanraakknop van je Polar Loop 2 te tikken. Het kleine Bluetooth-pictogram op het display van je telefoon begint te knipperen en gaat aan wanneer de verbinding tot stand is gekomen.

Als de functie Smart notifications niet (meer) werkt, ga je naar support.polar.com voor verdere instructies.