Je bent hier: Aan de slag > Polar Flow mobiele app downloaden

Polar Flow mobiele app downloaden

Download de Polar Flow mobiele app om je activiteitsgegevens al doende te volgen en te analyseren, en je gegevens draadloos te synchroniseren vanaf je Polar Loop 2 naar de Polar Flow-service.

Om de Flow app te gaan gebruiken moet je hem van de App Store of Google Play naar je mobiele apparaat downloaden.

Ga naar support.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app.

Om de Polar Loop 2 te kunnen gebruiken met de Polar Flow mobiele app moet je het product met je computer instellen. Zie Je Polar Loop 2 instellen voor meer informatie over het instellen van het product.

Je Polar Loop 2 koppelen aan je mobiele apparaat

Vóór het koppelen

• Voer de installatie uit flow.polar.com/start zoals beschreven is in het hoofdstuk Je Polar Loop 2 instellen om een Polar-account te verkrijgen
  • Download de Flow app van de App Store of van Google Play.
  • Zorg dat Bluetooth op je mobiele apparaat ingeschakeld is en dat de vliegmodus uitgeschakeld is.
  • Zorg dat je mobiele apparaat verbinding heeft met internet.

Een mobiel apparaat koppelen:

1. Open de Polar Flow app op je mobiele apparaat en meld je aan met je Polar-account.
  2. Wacht totdat de weergave Product verbinden op je mobiele apparaat verschijnt.
  3. Tik op de knop van je Polar Loop 2 om hem aan de app te koppelen. Wacht totdat het display van de Polar Loop 2 uitschakelt, zodat de synchronisatie kan beginnen.

Houd je Polar Loop 2 dicht genoeg bij de telefoon om te zorgen dat de koppeling slaagt.
  4. Tik op OK op je mobiele apparaat om de koppeling te accepteren.

De Polar Flow app start het synchroniseren met Polar Loop 2 via Bluetooth en synchroniseert daarna met de Polar Flow webservice via een internetverbinding. De instellingen van je Polar-account worden vanaf de webservice overgedragen naar de mobiele app en de app geeft je persoonlijke activiteitsgegevens en begeleiding weer.

Zie Polar Flow mobiele app voor informatie over de mobiele app.