Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow mobiele app

Polar Flow mobiele app

Met de Polar Flow mobiele app kun je je activiteitsgegevens volgen en analyseren, en je gegevens draadloos synchroniseren vanaf je Polar Loop 2 naar de Polar Flow-service.

De Polar Flow app geeft je een directe visuele interpretatie van je activiteit en trainingsgegevens, wanneer je ook wilt.

Krijg details van je 24/7 activiteit. Ga na wat er ontbreekt aan het dagelijkse doel en hoe je dit kunt bereiken. Bekijk stappen, afgelegde afstand, verbruikte calorieën en slaapduur. Krijg inactiviteitswaarschuwingen wanneer het tijd is om op te staan en te gaan bewegen.

Als je bij je trainingssessies een hartslagsensor gebruikt hebt, kun je ook je trainingsresultaten nader bekijken. Selecteer de gewenste trainingssessie en de hartslagcurve met maximale en gemiddelde hartslag, verbruikte calorieën, alsmede het vetpercentage van de verbruikte calorieën wordt weergegeven. Je kunt ook zien hoe lang je bewogen hebt in de zones voor vetverbranding en conditieverbetering. Daarnaast vind je meer informatie over het trainingseffect. De functie Trainingseffect geeft motiverende feedback over je trainingssessie en informeert over de effecten van je training. Let op: Trainingseffect is alleen beschikbaar als je trainingssessie langer dan tien minuten heeft geduurd in een hartslagzone van meer dan 50% van je maximale hartslag.

Om de Flow app te gaan gebruiken moet je hem van de App Store of Google Play naar je mobiele apparaat downloaden.

Ga naar support.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app.

Vóór ingebruikneming van een nieuw mobiel apparaat (smartphone, tablet) moet deze aan je Polar Loop 2 gekoppeld worden. Zie Polar Flow mobiele app downloaden voor meer informatie.

Let op: Om de Polar Loop 2 te kunnen gebruiken met de Polar Flow mobiele app moet je het product met je computer instellen. Zie Aan de slag voor meer informatie over het instellen van het product.