Je bent hier: Instellingen > Vliegmodus

Vliegmodus

De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf je Polar Loop 2 af. Je kunt hem blijven gebruiken voor het verzamelen van de activiteiten, maar je kunt het niet meer gebruiken bij trainingssessies met een hartslagsensor en je kunt je gegevens niet meer synchroniseren met de Polar Flow mobiele app.

Vliegmodus Inschakelen

1. Blader op je Polar Loop 2 door de displayweergaven met de aanraakknop. Als TIME op het display verschijnt, houd de knop dan acht seconden ingedrukt. Eerst wijzigt het display in ACTV, maar wacht totdat een stippellijn verschijnt.
  2. De lijn wordt korter tot uiteindelijk één stip.
  3. Laat de knop los wanneer je het vliegtuigpictogram ziet. FLIGHT MODE ACTIVATED verschijnt.

Vliegmodus Uitschakelen

1. Houd je vinger op de aanraakknop van je Polar Loop 2 gedurende 2-3 seconden.
  2. Laat de knop los wanneer je het vliegtuigpictogram ziet. FLIGHT MODE DEACTIVATED verschijnt.