Je bent hier: Instellingen > Firmware bijwerken

Firmware bijwerken

Je kunt de firmware van je Polar Loop 2 bijwerken om deze up-to-date te houden. Telkens als een nieuwe firmwareversie beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden wanneer je je Polar Loop 2 aansluit op je computer. De firmware-updates worden via FlowSync gedownload. Ook de Polar Flow mobiele app meldt je wanneer nieuwe firmware beschikbaar is, maar het bijwerken kan niet via de mobiele app plaatsvinden.

Firmware-updates worden uitgevoerd ter verbetering van de functionaliteit van je Polar Loop 2. Het kan gaan om verbetering van bestaande functies, volledig nieuwe functies of foutcorrecties.

Om de firmware bij te werken moet je over het volgende beschikken:

• Een account bij de Flow webservice (Polar-account)
  • Geïnstalleerde FlowSync-software
  • Je in de Flow webservice geregistreerde Polar Loop 2

De firmware bijwerken gaat als volgt:

1. Sluit de Polar Loop 2 met de USB-kabel aan op je computer.
  2. FlowSync start met het synchroniseren van je gegevens.
  3. Na het synchroniseren wordt je gevraagd de firmware bij te werken.
  4. Kies Ja. De nieuwe firmware wordt geïnstalleerd (dit kan even duren) en de Polar Loop 2 start opnieuw.

Je raakt geen gegevens kwijt door de firmware-updat: Vóór het bijwerken worden de gegevens van je Polar Loop 2 naar de Flow webservice gesynchroniseerd.