Mikä on Polar-tuotteissa käytettävä ANT+™?

ANT+™ on Bluetoothin® kaltainen langaton siirtoprotokolla, mutta se ei edellytä erillistä yhdistämistä toisin kuin Bluetooth. Kun lähetät ANT+-signaalin, lähin yhteensopiva ANT+-laite nappaa sen.

Polar-sykesensorit H9, H10, OH1 ja Verity Sense ovat yhteensopivia ANT+:n kanssa alkaen seuraavista laiteohjelmistoversioista:

• H9: kaikki versiot
  • H10: 3.0.35 tai uudempi
  • OH1: 2.0.8 tai uudempi
  • Verity Sense: kaikki versiot

Jos sensorisi on valmiiksi ANT+-yhteensopiva, siinä on ANT+-logo:

Ant+ logo

Polar-sensorit lähettävät sykesignaalin toisiin laitteisiin samanaikaisesti Bluetoothin ja ANT+:n kautta sekä H9-/H10-sensorissa myös 5 kHz:n GymLinkin kautta. Tämä on kätevää, jos haluat nähdä sykkeesi myös esimerkiksi ANT+-yhteensopivissa pyöräilytietokoneissa ja kuntoilulaitteissa.

ANT+-sykesiirto on oletusarvoisesti käytössä. Voit poistaa sen käytöstä Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa.

1. Siirry kohtaan Laitteet ja valitse Polar Verity Sense, jos sinulla on useita Polar-laitteita.
  2. Poista ANT+ käytöstä.

Voit ottaa sen halutessasi myöhemmin uudelleen käyttöön. Jos ANT+ on käytössä, se ei juurikaan vaikuta paristojen kestoon mutta sykkeesi näkyy lähellä olevissa ANT+-laitteissa.

Hyvä tietää

• ANT+ ei toimi veden alla.
  • Kun vaihdat H9-/H10-sensorin paristot, ANT+ palautuu oletusarvoisesti käyttöön.
  • Pidä Polar Beat ajan tasalla, jotta näet ANT+-asetuksen sovelluksessa.