Strava-reittien käyttäminen Polar-laitteiden kanssa

Strava-reittejä voi käyttää kaikilla reittejä tukevilla Polar-laitteilla. Huomaa, että sinulla on oltava Strava-tilaus, jotta voit käyttää Strava-reittejä Polar-laitteellasi. Tilauksen kautta saat käyttöösi Strava Route Plannerin. Voit esimerkiksi käyttää reittiehdotuksia, luoda uuden reitin tai jopa valita kaverin lataaman lenkin ja tehdä siitä reitin. Kun olet yhdistänyt Polar Flow ‑tilisi Stravaan, Stravassa tähdellä merkitsemäsi reitit synkataan Polar Flow’ssa suosikkeihisi ja voit synkata ne kelloosi.

Polar Flow ‑tilin yhdistäminen Stravaan

Voit yhdistää Polar Flow ‑tilisi Stravaan Polar Flow ‑sovelluksessa tai ‑verkkopalvelussa. Kun olet yhdistänyt tilit, Stravassa tähdellä merkitsemäsi reitit synkataan Polar Flow’ssa suosikkeihisi.

Varmista, että puhelimessasi on Polar Flow ‑sovelluksen uusin versio (6.20.0 tai uudempi iOS- ja Android-laitteissa, 7.20.0 tai uudempi Huawei-laitteissa).

Siirry Polar Flow ‑sovelluksessa päävalikkoon ja valitse Yleisasetukset > Yhdistä > Strava > Yhdistä. Vaihtoehtoisesti voit valita päävalikosta Suosikit ja muodostaa yhteyden napauttamalla Yhdistä-nappia.

Siirry Polar Flow ‑verkkopalvelussa kohtaan Asetukset > Kumppanit > Strava > Yhdistä. Vaihtoehtoisesti voit avata Suosikit napsauttamalla Suosikit-kuvaketta sivun yläreunasta ja napsauttaa sitten Yhdistä-nappia.

Jos olet jo yhdistänyt Flow-tilisi Stravaan, Flow-sovelluksen ja ‑verkkopalvelun Yhdistä-napissa lukee Yhdistä uudelleen. Yhteyden muodostaminen uudelleen on välttämätöntä reittien synkkauksen ottamiseksi käyttöön. Katkaise nykyinen yhteytesi napauttamalla nappia ja yhdistä palvelu sitten uudelleen.

Huomaa, että Strava-reittien synkkauksen käyttöön ottaminen edellyttää, että annat Polar Flow’lle luvan tarkastella yksityisiä aktiivisuuteen liittymättömiä tietoja, kuten segmenttejä ja reittejä.

Strava-reittien synkkaaminen kelloosi

Grit X2 Pro ja Vantage V3: kun luot uusia reittejä Stravassa ja merkitset ne tähdellä, ne noudetaan automaattisesti Stravasta ja synkataan sekä suosikkeihisi Polar Flow’ssa että kellosi reitteihin seuraavan kerran, kun synkkaat kellon Polar Flow ‑sovelluksen kanssa.

Voit valita kellossa olevat reitit Polar Flow ‑sovelluksessa tai -verkkopalvelussa. Kellossa voi olla kerrallaan enintään 100 suosikkia.

Siirry Polar Flow ‑sovelluksessa Laitteet-valikkoon ja laitesivulle. Selaa sivua alaspäin ja napauta Lisää/poista-nappia, niin näet kellossa olevat nykyiset suosikit.

1. Voit järjestää reitit uudelleen kellossa napauttamalla ja pitämällä painettuna (iOS) / (Android) ‑kuvaketta oikealla puolella ja vetämällä reitit haluamaasi kohtaan.
  2. Jos haluat lisätä tai poistaa reitin, siirry kaikkien suosikkien luetteloon napauttamalla Lisää/poista-nappia.
  3. Voit lajitella suosikkeja napauttamalla välilehtiä Nimi, Muokattu ja Tyyppi.
  4. Voit poistaa reitin kellosta siirtämällä valitsimen vasemmalle ja lisätä reitin siirtämällä valitsimen oikealle.
  5. Tallenna muutokset synkkaamalla kello.

Napsauta Flow-verkkopalvelussa Suosikit-kuvaketta sivun yläreunan valikkopalkista, niin pääset Suosikit-sivulle.

1. Valitse siirrettävät reitit napsauttamalla reittiluettelon vasemmalla puolella olevia valintaruutuja, jolloin ne siirtyvät oikealla puolella olevaan kellon synkkausluetteloon. Jos olet luonut uusia reittejä Stravassa ja merkinnyt niitä tähdellä, voit päivittää ne reittiluetteloon napsauttamalla Päivitä-nappia.
  2. Voit muuttaa reittien järjestystä kellossa vetämällä ja pudottamalla. Voit poistaa yksittäisiä reittejä napsauttamalla X-nappia tai kaikki reitit napsauttamalla TYHJENNÄ-nappia. Huomaa, että ne säilyvät saatavilla suosikeissasi, vaikka poistat ne kellostasi.
  3. Tallenna muutokset synkronoimalla kello. Grit X2 Pro ja Vantage V3: Huomaa, että reitit on synkattava kelloon Polar Flow ‑sovelluksella. Reittejä ei voi synkata kelloon Polar FlowSync ‑ohjelmistolla tietokoneella.

Treenin aloittaminen Strava-reittiä käyttäen

Grit X, Grit X Pro, Grit X2 Pro, Pacer Pro, Vantage V, Vantage V2 ja Vantage V3:

1. Paina treenin aloitustilassa VALO-nappia tai napauta päästäksesi pikavalikkoon.
  2. Valitse luettelosta Reitit ja valitse sitten Strava-reitti, jota haluat seurata.

Strava-reitit näkyvät Reitit-luettelossa Strava-kuvakkeella merkittynä Grit X2 Prossa ja Vantage V3:ssa (laiteohjelmistoversio 2.0 tai uudempi). Vanhemmissa tuotteissa reitin nimen vieressä näkyy oletusreittikuvake.

3. Valitse piste, josta haluat aloittaa reitin: Aloituspisteestä, Reitin varrelta, Päätepisteestä vastak. suuntaan tai Reitin varrelta vastak. suuntaan.
  4. Valitse haluamasi lajiprofiili ja aloita treeni.
  5. Kellosi opastaa sinut reitille. Kun saavut aloituspisteeseen, näyttöön tulee ilmoitus Reitin aloituspiste löydetty. Voit nyt aloittaa treenin.

Ohjeet treenin aloittamiseen reittiopastusta käyttäen V650:ssa on V650:n käyttöoppaassa.

Yhteensopivat laitteet

• Grit X
  • Grit X Pro
  • Grit X2 Pro
  • Pacer Pro
  • Vantage V
  • Vantage V2
  • Vantage V3
  • V650
  • V800