OH1:n käyttöönoton vianetsintä

Ongelmia OH1:n käyttöönotossa mobiililaitteella?

Jos sinulla on ongelmia OH1:n käyttöönotossa mobiililaitteella ja Polar Flow- / Polar Beat -mobiilisovelluksella, varmista seuraavat asiat:

1. Mobiililaite on yhteensopiva Polar Flow-/Beat -sovelluksen kanssa.
  2. Olet ladannut Polar Flow-/Beat -sovelluksen uusimman version Google Play- tai App Store -kaupasta ja asentanut sen mobiililaitteeseesi.
  3. Mobiililaitteen Bluetooth-yhteys on käytössä ja laite ei ole lentotilassa. Voit yrittää korjata Bluetooth-yhteydessä esiintyvän ongelman ottamalla sen pois käytöstä ja takaisin käyttöön puhelimen asetuksista.
  4. OH1:ssä ja mobiililaitteessa on virta päällä.
  5. Yritä sitten määrittää OH1:n asetukset uudelleen kohdassa OH1:n asetusten määrittäminen olevien ohjeiden mukaan.

Jos käytät Android-laitetta, varmista, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow-/Beat -sovelluksen käyttää sijaintiasi. Android 6:ssa ja uudemmissa laitteissa sijainti on sallittava Bluetooth-laitteiden etsimistä varten.

Jos asetusten määrittäminen ei vieläkään onnistu, voit kokeilla vielä seuraavia vaiheita.

• OH1:n asetukset on määritettävä matkapuhelimella Polar Flow-/Beat -sovelluksen kautta, ei mobiililaitteen Bluetooth-asetuksista. Jos olet yhdistänyt OH1:n puhelimeesi, poista ensin Bluetooth-yhteys ja määritä sitten OH1:n asetukset Polar Flow-/Beat -sovelluksella kohdassa OH1:n asetusten määrittäminen olevien ohjeiden mukaan.
  • Jos Flow-/Beat-sovellus toimii oudosti asetusten määrittämisen aikana, kokeile ensin, auttaako sovelluksen pakottaminen sulkeutumaan. Jos ei, poista sovellus ja asenna se uudelleen.

Ongelmia OH1:n asetusten määrittämisessä tietokoneella?

Jos OH1:n asetusten määrittämisessä tietokoneella on ongelmia, kokeile seuraavia vaiheita yksi kerrallaan ja yritä sitten määrittää OH1:n asetukset uudelleen OH1:n käyttöohjeessa olevien ohjeiden mukaan.

Tarkista, että OH1:n ja OH1:n USB-sovittimen liittimet ovat puhtaat ja kuivat.

• Jos OH1 ei lataudu oikein tai se ei muodosta yhteyttä FlowSync-ohjelmaan, sensorin tai USB-sovittimen latausliittimet eivät ehkä ole riittävän puhtaat.
  • Huuhtele OH1-sensori jokaisen harjoituksen jälkeen haalealla vesijohtovedellä. Sensori on vedenkestävä, ja sen voi huuhdella juoksevalla vedellä vahingoittamatta elektronisia osia.
  • Ennen kuin lataat laitteen, tarkista, että sensorin tai USB-sovittimen liittimissä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä tai likaa. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä kevyesti ja puhalla pöly pois. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotta laite ei naarmuunnu.

Tarkista, että OH1 on sijoitettu oikein USB-sovittimeen ja että sovitin on sijoitettu oikein USB-porttiin.

• Varmista, että OH1-sensori on sijoitettu oikein USB-sovittimeen. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että sensorin linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.
  • Varmista, että USB-sovitin on sijoitettu oikein USB-porttiin. Kun sovitin on sijoitettu oikein, OH1-sensorin linssi on ylöspäin.

Käynnistä FlowSync uudelleen.

• Sulje FlowSync napsauttamalla tietokoneen tehtäväpalkissa/valikkorivillä olevaa kuvaketta hiiren oikealla/toissijaisella painikkeella. Valitse Sulje. Käynnistä sen jälkeen FlowSync uudelleen tietokoneen työpöydällä olevasta kuvakkeesta / Sovellukset-kansiosta.

Käynnistä tietokone uudelleen.

• Pidä OH1 kytkettynä tietokoneeseen.

Ota Javascript ja evästeet käyttöön selaimessasi.

• Javascriptin ja evästeiden pitää olla käytössä, jotta yhteys toimii. Usein ne ovat oletusarvoisesti käytössä. Katso lisäohjeita selaimen ohjeesta.

Tarkista, näkyykö Polar OH1 tietokoneen HID (Human Interface Device) -laitteissa

• Windows: Siirry kohtaan (Käynnistä) > Ohjauspaneeli > (Järjestelmä) > Laitehallinta > HID-laitteet. Liitä OH1 tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Polar OH1:n pitäisi näkyä HID-yhteensopivana laitteena / HID-yhteensopivana myyjän määrittämänä laitteena.
  • Mac OS X: Napsauta Omenavalikko > Tietoja tästä Macista > Lisätietoja > Järjestelmäraportti > Laitteisto > USB. Liitä OH1 tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Polar OH1:n pitäisi näkyä luettelossa.
  • Jos OH1 ei näy luettelossa ja/tai synkronointi ei käynnisty, nollaa laite.

Jos nämä ohjeet eivät auta, katso lisäohjeita kohdasta Polar FlowSync -ohjelman vianetsintä tai ota yhteys paikalliseen asiakaspalveluun ja kuvaa ongelma tarkasti.