Miksi kaikki luomani lajiprofiilit eivät näy M200:ssa?

Voit muuttaa Polar-tilin asetuksia, lisätä ja poistaa lajiprofiileja sekä luoda harjoitustavoitteita Polar Flow -verkkopalvelussa ja Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Verkkopalvelussa voit myös muokata lajiprofiilien asetuksia, kuten harjoitusnäkymiä, sekä lisätä ja muokata suosikkiharjoitustavoitteitasi.

Jos muutat asetuksia Polar Flow -verkkopalvelussa M200:n ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää muutokset M200-laitteeseen painamalla FlowSync-ohjelmassa SYNKRONOI. Jos M200 ei ole kytkettynä tietokoneeseen, muutokset siirtyvät M200-laitteeseen seuraavan synkronoinnin yhteydessä. Verkkopalvelussa tekemäsi muutokset synkronoidaan Polar Flow -mobiilisovellukseen seuraavan kerran, kun avaat sovelluksen puhelimessasi ja puhelin on yhteydessä Internetiin.

Jos teet muutoksia mobiilisovelluksessa, muutetut asetukset on synkronoitava mobiilisovelluksesta M200-laitteeseen:

1. Varmista, että Bluetooth on käytössä puhelimessasi ja että olet kirjautunut Flow-sovellukseen.
  2. Aloita sitten synkronointi pitämällä M200:n VASEN-painiketta painettuna.

Muutokset, jotka teet mobiilisovelluksessa puhelimesi ollessa yhteydessä Internetiin, synkronoidaan automaattisesti mobiilisovelluksen ja verkkopalvelun välillä.