Synkronoinnin vianetsintä

Tietojen synkronointi Polar M400:n ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu. Mitä teen?

Jos synkronointi harjoituslaitteesi ja Polar Flow -sovelluksen välillä ei onnistu, yritä ratkaista ongelma seuraavien vaiheiden avulla.

Kun olet yhdistänyt M400:n ja Flow-sovelluksen, tavallisesti helpoin tapa synkronoida ne on pitää harjoituslaitteen TAKAISIN-painiketta painettuna.

Jos synkronointi ei onnistu, kokeile seuraavia vaihtoehtoja:

• Kytke mobiililaitteesi Bluetooth-yhteys pois päältä ja takaisin päälle.
  • Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.

Jos tämä ei auta, voit kokeilla yhteyden purkamista ja M400:n yhdistämistä uudelleen.

1. Poista M400 mobiililaitteesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta: Asetukset > Bluetooth, paina Unohda tämä laite.
  2. Siirry M400:ssa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet ja valitse puhelimesi. Valitse Poista yhteys.
  3. Yhdistä tuotteet uudelleen. Katso aiheeseen liittyvät asiakirjat alta.

Synkronointi ei toimi FlowSync-ohjelmassa (PC/Mac). Mitä teen?

Jos synkronointi ei toimi FlowSync-ohjelmassa, tutustu seuraaviin linkkeihin: