M430:n asetusten määrittämisen vianetsintä

Ongelmia M430:n asetusten määrittämisessä mobiililaitteella?

Jos sinulla on ongelmia M430:n asetusten määrittämisessä mobiililaitteella ja Polar Flow -mobiilisovelluksella, varmista, että

1. mobiililaite on yhteensopiva Polar Flow -sovelluksen kanssa
  2. olet ladannut Polar Flow -sovelluksen uusimman version Google Play- tai App Store -kaupasta ja asentanut sen mobiililaitteeseesi
  3. mobiililaitteen Bluetooth-yhteys on käytössä ja laite ei ole lentotilassa. Voit yrittää korjata Bluetooth-yhteydessä esiintyvän ongelman ottamalla sen pois käytöstä ja takaisin käyttöön puhelimen asetuksista.
  4. M430-laitteessa ja mobiililaitteessa on virta päällä.
  5. Yritä sen jälkeen määrittää M430:n asetukset uudelleen kohdan M430:n käyttöönotto ohjeiden mukaan.

Jos asetusten määrittäminen ei vieläkään onnistu, kokeile seuraavia ohjeita.

• M430:n asetukset on määritettävä matkapuhelimella Polar Flow -sovelluksen kautta, ei mobiililaitteen Bluetooth-asetuksista. Jos olet yhdistänyt M430:n puhelimeesi, poista ensin Bluetooth-yhteys ja määritä sitten M430:n asetukset Polar Flow -sovelluksella kohdassa M430:n käyttöönotto olevien ohjeiden mukaan.
  • Jos muutat mielesi ensimmäisen käyttöönoton aikana ja peruutat asetusten määrityksen, asetusten määrittäminen on aloitettava uudelleen Flow-sovelluksessa siirtymällä kohtaan Tuki > Aloita uuden laitteen käyttö. Vaihtoehtoisesti voit määrittää asetukset USB-johdolla ja tietokoneella Polar FlowSync -ohjelman avulla.
  • Jos Flow-sovellus toimii oudosti asetusten määrittämisen aikana, kokeile ensin, auttaako sovelluksen pakottaminen sulkeutumaan. Jos ei, poista sovellus ja asenna se uudelleen. Nollaa M430, jos muu ei auta.

Ongelmia M430:n asetusten määrittämisessä tietokoneella?

Jos sinulla on ongelmia M430:n asetusten määrittämisessä tietokoneella, kokeile seuraavia ohjeita yksi kerrallaan. Yritä sen jälkeen määrittää M430:n asetukset uudelleen M430:n sähköisessä käyttöohjeessa olevien ohjeiden mukaan.

Tarkista, että M430:n latausalue on kuiva ja puhdas.

Jos M430 ei lataudu oikein tai se ei muodosta yhteyttä FlowSync-ohjelmaan, tuotteen takapinnassa oleva latausalue ei ehkä ole riittävän puhdas.

Huuhtele USB-portti haalealla hanavedellä jokaisen harjoituksen jälkeen. USB-portti on vedenkestävä, joten voit huuhdella sen juoksevan veden alla ilman, että elektroniset komponentit vaurioituvat.

Varmista ennen lataamista, että M430:n USB-portissa tai latausjohdossa ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä kevyesti ja puhalla pöly pois. Käytä tarvittaessa hammastikkua. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotka voivat naarmuttaa laitetta.

Aseta M430 ajannäyttötilaan.

Polar M430:n on oltava ajannäyttötilassa, kun synkronointi aloitetaan.

Tarkista, että USB-johto toimii.

• Varmista, että USB-liitin on tiukasti paikallaan.
  • Irrota USB-johto M430-laitteesta ja liitä se uudelleen.
  • Jos M430 on liitetty tietokoneeseen USB-hubilla, kokeile liittää se suoraan tietokoneen USB-porttiin.
  • Kokeile toista USB-porttia (muita USB-portteja).

Käynnistä M430 uudelleen.

Voit käynnistää M430:n suoraan laitteesta:
1.    Selaa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja tuotteesta > Käynnistä laite uudelleen.
2.    Vahvista uudelleenkäynnistys painamalla ALOITA-painiketta ja valitsemalla Kyllä.

Käynnistä FlowSync uudelleen.

Sulje FlowSync napsauttamalla tietokoneen tehtäväpalkissa/valikkorivillä olevaa kuvaketta hiiren oikealla/toissijaisella painikkeella. Valitse Sulje. Käynnistä sen jälkeen FlowSync uudelleen tietokoneen työpöydällä olevasta kuvakkeesta / Sovellukset-kansiosta.

Käynnistä tietokone uudelleen.

Pidä USB-johto liitettynä Polar M430 -laitteeseen ja tietokoneeseen.

Ota Javascript ja evästeet käyttöön selaimessasi.

Javascriptin ja evästeiden pitää olla käytössä, jotta yhteys toimii. Usein ne ovat oletusarvoisesti käytössä. Katso lisäohjeita selaimen ohjeesta.

Tarkista, näkyykö Polar M430 tietokoneen HID (Human Interface Device) -laitteissa.

• Windows: Siirry kohtaan (Käynnistä) > Ohjauspaneeli > (Järjestelmä) > Laitehallinta > HID-laitteet. Kiinnitä USB-johto Polar M430 -laitteeseen ja tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Polar M430:n pitäisi näkyä HID-yhteensopivana laitteena / HID-yhteensopivana, myyjän määrittämänä laitteena.
  • Mac OS X: Napsauta Omenavalikko > Tietoja tästä Macista > Lisätietoja > Järjestelmäraportti > Laitteisto > USB. Kiinnitä USB-johto Polar M430 -laitteeseen ja tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Polar M430:n pitäisi näkyä luettelossa.
  • Jos M430 ei näy luettelossa ja/tai synkronointi ei käynnisty, nollaa laite.

Jos nämä ohjeet eivät auta, katso lisäohjeita kohdasta Polar FlowSync -ohjelman vianetsintä tai ota yhteys paikalliseen asiakaspalveluun ja kuvaa ongelma tarkasti.