M430:n sensoreiden vianetsintä

Sykesensorin vianetsintä

Oletko yhdistänyt sykesensorin M430-laitteeseen?

Sykesensori voidaan yhdistää M430-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Pue sykesensori yllesi ja siirry harjoituksen aloitustilaan painamalla ALOITA-painiketta ajannäyttötilassa.
  2. Kosketa sykesensoria M430:lla ja odota, että sensori löytyy.
  3. Laitteen ID Yhdistä Polar xxxxxxxx tulee näyttöön. Valitse Kyllä.
  4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

tai

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä muu laite ja paina ALOITA-painiketta.
  2. M430 alkaa etsiä sykesensoria.
  3. Kun sykesensori on löytynyt, laitteen ID Polar xxxxxxxx tulee näyttöön.
  4. Paina ALOITA-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  5. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Oletko pukenut sykesensorin päällesi oikein?

Katso lisätietoja kohdasta Tekstiilivyöllä varustetun sykesensorin pukeminen.

Ovatko sykesensori ja kiinnitysvyö puhtaat?

Katso lisätietoja kohdasta Polar Soft Strap -kiinnitysvyön käyttäminen ja huoltaminen.

Onko sykesensori yhteensopiva M430:n kanssa?

Tarkista, että sensori on yhteensopiva M430:n kanssa. Katso lisätietoja kohdasta Minkä sensoreiden ja lisävarusteiden kanssa Polar-harjoitustietokoneeni on yhteensopiva?

Ovatko sykelukemat epätavallisen korkeita tai muuten epätavallisia?

M430:n siirtäminen tai sykesensorin sijoittaminen toiseen kohtaan kehollasi voi auttaa. Mahdollisia häiriöitä aiheuttavia tekijöitä on lueteltu täällä.

Onko sykesensorin paristo tyhjenemässä?

Polar H7 -sykesensorin pariston kesto on noin 200 tuntia.

Polar H10 -sykesensorin pariston kesto on noin 400 tuntia.

Oletko yhdistänyt sykesensorin toiseen laitteeseen tai sovellukseen?

Jos sykesensorin yhdistäminen Polar M430 -laitteeseen ei onnistu, kokeile, auttaako yhteyden poistaminen sykesensorin ja toisen laitteen tai sovelluksen väliltä.

Juoksusensorin vianetsintä

Oletko yhdistänyt juoksusensorin M430-laitteeseen?

Juoksusensorin voi yhdistää M430-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Siirry harjoituksen aloitustilaan painamalla ALOITA-painiketta ajannäyttötilassa.
  2. Kosketa juoksusensoria M430-laitteella ja odota sensorin löytymistä.
  3. Laitteen ID Yhdistä Polar RUN xxxxxxxx tulee näyttöön. Valitse Kyllä.
  4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

tai

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä muu laite ja paina ALOITA-painiketta.
  2. M430 alkaa etsiä juoksusensoria.
  3. Kun juoksusensori löytyy, näyttöön tulee teksti Polar RUN xxxxxxxx.
  4. Paina ALOITA-painiketta. Yhdistetään tulee näyttöön.
  5. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Onko sensori kiinnitetty oikein kengännauhoihin?

Katso lisätietoja kohdasta Polar Bluetooth Smart -juoksusensorin käyttö.