M200:n asetusten määrittäminen tietokoneella ei toimi. Mitä teen?

Määritä M200:n asetukset tietokoneella näiden ohjeiden mukaan:

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja asenna FlowSync-ohjelma tietokoneeseesi. Kun ohjelma on valmiina aloittamaan asetusten määrittämisen, näyttöön tulee teksti Yhdistä Polar-tuotteesi.
  2. Liitä M200 tietokoneeseen. Varmista, että liität M200:n oikein päin. M200:n USB-liittimen neljän liitäntänastan on oltava lataus-/synkronointijohdon neljää liitäntänastaa vasten. Varmista myös, että M200:n USB-liitin ei taivu. M200:n aktivoituminen voi kestää muutaman minuutin. Jos tietokoneen USB-portti on liian löysä, eikä M200 pysty muodostamaan yhteyttä tietokoneeseen, voit yhdistää M200:n tietokoneen USB-porttiin USB A–A (uros–naaras) -jatkojohdolla.
  3. Anna tietokoneen asentaa kaikki ehdotetut USB-ajurit.
  4. Flow-verkkopalvelu avautuu automaattisesti selaimeesi. Kirjaudu sisään Polar-tiliisi tai luo uusi tili. Verkkopalvelu ohjeistaa tilin luomisessa ja asetusten määrittämisessä.

Saat tarkimmat ja henkilökohtaisimmat tiedot aktiivisuudestasi ja harjoituksistasi, kun verkkopalveluun kirjauduttuasi määrität fyysiset asetukset tarkasti. Jos M200-laitteeseen on saatavana laiteohjelmistopäivitys se kannattaa asentaa asetusten määrittämisen yhteydessä. Tämä voi kestää enintään 10 minuuttia.