Android-puhelinten ja Polar-tuotteiden väliset yhteensopivuusongelmat

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuus vaihtelee puhelinvalmistajien välillä, ja ajoittain havaitsemme yhteensopivuusongelmia tiettyjen puhelinten kanssa. Tällä hetkellä tiedossamme on ongelmia seuraavien mallien kanssa:

Huawei P8 lite (toiselta nimeltään Huawei ALE-21) Android 6.0 kaikkien Polar-laitteiden kanssa (paitsi M600)

Käyttäjillä on ollut ongelmia Polar-sensoreiden ja -rannelaitteiden yhdistämisen ja synkronoinnin yhteydessä.

Seuraavassa on muutamia vianetsintävinkkejä, joita voit kokeilla. Kokeile yksi kerrallaan, auttaako jokin niistä.

• Varmista, että Flow-/Beat-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi, ja pidä se etualalla.
  • Kokeile, auttaako matkapuhelimesi lentotilan kytkeminen päälle ja pois päältä.
  • Nollaa Polar-laitteesi Bluetooth-yhteydet (katso ohjeet Polar-laitteesi käyttöohjeesta).
  • Poista Polar-laitteesi mobiililaitteesi Bluetooth-asetusvalikosta ja yhdistä se Flow-/Beat-sovelluksen avulla.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu uudelleen sisään.
  • Poista Flow-/Beat-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen Google Play -kaupasta.
  • Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.

Lisää vinkkejä on tuotekohtaisilla tukisivuilla.

Samsung Galaxy A3 Android 7.0 ja Samsung Galaxy A5 Android 7.0 sekä Polar OH1 ja Polar H10

Käyttäjillä on ollut yhteysongelmia Polar OH1- ja H10-sykesensoreiden sekä Polar Beat- ja Flow-sovellusten välillä.

Seuraavassa on muutamia vianetsintävinkkejä, joita voit kokeilla. Kokeile yksi kerrallaan, auttaako jokin niistä.

• Päivitä puhelimesi Android-käyttöjärjestelmä
  • Varmista, että Flow-/Beat-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi, ja pidä se etualalla.
  • Kokeile, auttaako matkapuhelimesi lentotilan kytkeminen päälle ja pois päältä.
  • Nollaa Polar-laitteesi (ohjeet OH1:n nollaamiseen ovat täällä ja H10:n nollaamiseen täällä).
  • Poista Polar-laitteesi mobiililaitteesi Bluetooth-asetusvalikosta.
  • Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu uudelleen sisään.
  • Poista Flow-/Beat-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen Google Play -kaupasta.
  • Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.

Lisää vinkkejä on tuotekohtaisilla tukisivuilla.

Pyrimme parhaillaan korjaamaan nämä ongelmat ja kerromme heti, kun korjauspäivitykset julkaistaan. Pahoittelut mahdollisesti aiheutuneesta vaivasta.