Miten M200-laitetta käytetään oikein?

Lue seuraavat vihjeet varmistaaksesi, että M200 toimii oikein harjoittelun aikana.

Tiukenna harjoittelun ajaksi.

Jotta saat tarkat sykelukemat, M200:n on oltava napakasti ranteessasi juuri ranneluun takana. Sensorin on oltava tukevasti ihoa vasten, mutta ei liian tiukalla. Se ei saa estää verenkiertoa.

Höllennä harjoituksen jälkeen.

Löysennä ranneketta hieman harjoituksen jälkeen, jotta se tuntuu mukavammalta ja antaa ihosi hengittää.

Pese ja kuivaa harjoituksen jälkeen.

Suosittelemme, että irrotat laitteen ja rannekkeen toisistaan ja peset ne jokaisen hikisen harjoituksen jälkeen juoksevalla vedellä ja miedolla saippua-vesiliuoksella. Kuivaa ne sitten pehmeällä pyyhkeellä.

Lataa akku.

Varsinkin herkkäihoisen kannattaa välillä antaa ranteen hengittää rauhassa. Ota juoksukello pois ranteestasi ja lataa sen akku. Näin sekä ihosi että laitteesi saavat hengähtää ja valmistautua seuraavaan harjoitukseen.