Miten M200:n kieltä vaihdetaan?

Voit valita M200:ssa käytettävän kielen [asetusten määrittämisen] yhteydessä. M200 tukee seuraavia kieliä:

• Tšekki
  • Tanska
  • Hollanti
  • Englanti
  • Suomi
  • Ranska (Ranska)
  • Saksa
  • Indonesia
  • Italia
  • Norja
  • Puola
  • Portugali (Portugali)
  • Venäjä
  • Espanja (Espanja)
  • Ruotsi
  • Turkki

Halutessasi voit vaihtaa M200:n kielen Polar Flow -verkkopalvelussa tai Polar Flow -sovelluksessa.

Kielen vaihtaminen Polar Flow -verkkopalvelussa:

1. Napsauta Flow-verkkopalvelussa oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
  2. Valitse Tuotteet.
  3. Napsauta Asetukset kohdan Polar M200 vieressä.
  4. Etsi haluamasi Laitteen kieli pudotusvalikosta.
  5. Napsauta Tallenna.
  6. Muista [synkronoida] muuttamasi kieliasetukset M200-laitteeseesi.

Kielen vaihtaminen Polar Flow -sovelluksessa:

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tiliisi, jonka loit M200:n asetusten määrittämisen yhteydessä.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Avaa tuettujen kielten luettelo napauttamalla Laitteen kieli kohdassa Polar M200.
  4. Napauta haluamaasi kieltä ja napauta sitten Valmis.
  5. Synkronoi muuttamasi asetukset juoksukelloosi pitämällä M200:n VASEN-painiketta painettuna.