OH1 ei lataudu. Mitä teen?

Kun akku latautuu, keltainen LED-valo vilkkuu hitaasti. Huomaa, että jos akku on tyhjentynyt kokonaan, voi kestää hetken, ennen kuin LED alkaa vilkkua. Jos OH1 ei lataudu, noudata seuraavia ohjeita:

• Varmista, että OH1-sensori on sijoitettu oikein USB-sovittimeen. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että sensorin linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.
  • Varmista, että USB-sovitin on sijoitettu oikein USB-porttiin. Kun sovitin on sijoitettu oikein, OH1-sensorin linssi on ylöspäin.
  • Tarkista, että OH1:ssä tai OH1:n USB-sovittimen latauskoskettimissa ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä tai likaa.