Miten Polar OH1 päivitetään?

Voit päivittää OH1:n laiteohjelmiston itse, jotta laitteesi pysyy ajan tasalla. Flow ilmoittaa, kun uusi versio on saatavilla. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat OH1:n toimintaa. Niihin voi sisältyä olemassa olevien toimintojen parannuksia, täysin uusia toimintoja tai vikojen korjauksia. OH1:n laiteohjelmisto kannattaa päivittää aina, kun uusi versio on saatavilla.

Laiteohjelmistopäivitys ei aiheuta tietojen menetystä. OH1:ssä olevat tiedot synkronoidaan Flow-verkkopalveluun ennen laiteohjelmiston päivittämistä.

Mobiililaitteen tai tabletin kautta

Voit päivittää laiteohjelmiston mobiililaitteen kautta, jos käytät Polar Flow -mobiilisovellusta treenitietojen synkronointiin. Sovellus kertoo, onko päivitys saatavana, ja opastaa sen asennuksessa. OH1 kannattaa liittää virtalähteeseen ennen päivityksen aloittamista, jotta päivityksen asennus sujuu ongelmitta.

Laiteohjelmistopäivityksen langaton asennus kestää yhteysnopeudesta riippuen noin 20 minuuttia.

Varmista, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow -sovelluksen käyttää sijaintiasi. Android 6:ssa ja uudemmissa laitteissa sijainti on sallittava Bluetooth-laitteiden etsimistä varten.

Jos käytössäsi on useita Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivia Polar-laitteita, varmista, että olet määrittänyt OH1:n aktiiviseksi laitteeksi Androidin Flow-sovelluksessa. Näin Polar Flow -sovellus osaa muodostaa yhteyden sensoriin. Siirry Polar Flow -sovelluksessa kohtaan Laitteet, valitse OH1 ja palaa sitten päävalikkoon.

OH1:n laiteohjelmiston päivittäminen Polar Flow -sovelluksen kautta:

1. Avaa Polar Flow -sovellus mobiililaitteessasi.
  2. Kytke OH1 päälle painamalla painiketta.
  3. Sovellus ilmoittaa saatavilla olevasta päivityksestä.
  4. Napauta Päivitä ja seuraa päivityksen edistymistä näytöstä. Pidä puhelin ja OH1 lähellä toisiaan koko päivitysprosessin ajan.
  5. Napauta OK, kun päivitys on valmis.

Jos et halua päivittää sensoria heti, kun pop up -ilmoitus tulee näyttöön ensimmäisen kerran, voit napauttaa Myöhemmin ja päivittää OH1:n myöhemmin Polar Flow -sovelluksen avulla. Pop up -ilmoitus näytetään kerran päivässä, kunnes päivität sensorin.

Jos laiteohjelmiston päivityksessä on ongelmia, voit yrittää ratkaista ne seuraavien vinkkien avulla:

1. Yritä päivittämistä uudelleen. Joskus päivitys epäonnistuu ensimmäisellä yrityksellä, mutta uusi yritys voi auttaa. Napauta Polar Flow -sovelluksen Päivitys epäonnistui -viestissä Yritä uudelleen ja yritä laiteohjelmiston päivitystä uudelleen. Voit yrittää uudelleen muutamia kertoja. Jos laiteohjelmiston päivittäminen ei onnistu useammasta yrityksestä huolimatta, kokeile seuraavia ohjeita.
  2. Käynnistä OH1 uudelleen, jos heikkoa akun tilaa osoittavat valot vilkkuvat (linkki: https://support.polar.com/e_manuals/OH1/Polar_OH1_user_manual_English/Content/Button-Functions.htm), kytke sensori lataustelakkaan ja yritä päivitystä uudelleen, kun sensorin akku on latautunut täyteen.
  3. Jos näet, että päivitys on saatavilla, mutta päivitys jumiutuu aloittamisen jälkeen, ongelma voi olla OH1:n ja puhelimen välisessä Bluetooth-yhteydessä. Voit yrittää korjata sensorin ja puhelimen välisen Bluetooth-yhteyden seuraavasti:
    a.    Kytke mobiililaitteesi Bluetooth-yhteys pois päältä ja takaisin päälle.
    b.    Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.
    c.    Poista sykesensorin ja mobiililaitteen välinen yhteys ja yhdistä ne uudelleen.
           1) Poista OH1-sykesensori mobiililaitteesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta:
                - iOS: Asetukset > Bluetooth > napauta ”i”-kuvaketta, joka on Polar OH1:n vieressä > Unohda tämä laite.
                - Android: Asetukset > Bluetooth > napauta rataskuvaketta, joka on Polar OH1:n vieressä, ja valitse UNOHDA.
           2) Yhdistä OH1 ja Polar Flow -sovellus uudelleen noudattamalla näitä ohjeita (linkki: https://support.polar.com/e_manuals/OH1/Polar_OH1_user_manual_English/Content/Pairing.htm).
  4. Palauta OH1:n tehdasasetukset ja yritä uudelleen:
    1. Tehdasasetusten palauttaminen https://support.polar.com/en/how-do-i-reset-my-polar-oh1
    2. Poista OH1-sensori uudelleen mobiililaitteesi Bluetooth-asetuksista
    3. Yhdistä OH1 uudelleen Polar Flow -sovellukseen
    4. Hyväksy tarjottu laiteohjelmiston päivitys
  5. Yritä päivittää laiteohjelmisto tietokoneella FlowSync-ohjelman avulla seuraavien ohjeiden mukaan.

Tietokoneen kautta

FlowSync ilmoittaa uusista laiteohjelmistopäivityksistä, kun OH1 liitetään tietokoneeseen. Laiteohjelmistopäivitykset ladataan FlowSync-ohjelmanavulla.

Päivitä laiteohjelmisto seuraavasti:

1. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.
  2. Kytke USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin.
  3. FlowSync alkaa synkronoida tietoja.
  4. Synkronoinnin jälkeen saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto.
  5. Valitse Kyllä. Uusi laiteohjelmisto asennetaan (asennus voi kestää jopa 10 minuuttia). Odota, että laiteohjelmistopäivitys on valmis, ennen kuin irrotat OH1:n tietokoneesta.

Jos laiteohjelmiston päivityksessä on ongelmia, voit yrittää ratkaista ne seuraavien vinkkien avulla:

1. Tarkista, että OH1:n ja OH1:n USB-sovittimen liittimet ovat puhtaat ja kuivat.
    • Jos OH1 ei lataudu oikein tai se ei muodosta yhteyttä FlowSync-ohjelmaan, sensorin tai USB-sovittimen latausliittimet eivät ehkä ole riittävän puhtaat.
    • Huuhtele OH1-sensori jokaisen harjoituksen jälkeen haalealla vesijohtovedellä. Sensori on vedenkestävä, ja sen voi huuhdella juoksevalla vedellä vahingoittamatta elektronisia osia.
    • Ennen kuin lataat laitteen, tarkista, että sensorin tai USB-sovittimen liittimissä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä tai likaa. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä kevyesti ja puhalla pöly pois. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotta laite ei naarmuunnu.
  2. Tarkista, että OH1 on sijoitettu oikein USB-sovittimeen ja että sovitin on sijoitettu oikein USB-porttiin.
    • Varmista, että OH1-sensori on sijoitettu oikein USB-sovittimeen. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että sensorin linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.
    • Varmista, että USB-sovitin on sijoitettu oikein USB-porttiin. Kun sovitin on sijoitettu oikein, OH1-sensorin linssi on ylöspäin.
  3. Käynnistä FlowSync uudelleen.
    • Sulje FlowSync napsauttamalla tietokoneen tehtäväpalkissa/valikkorivillä olevaa kuvaketta hiiren oikealla/toissijaisella painikkeella. Valitse Sulje. Käynnistä sen jälkeen FlowSync uudelleen tietokoneen työpöydällä olevasta kuvakkeesta / Sovellukset-kansiosta.
  4. Käynnistä tietokone uudelleen.
    • Pidä OH1 kytkettynä tietokoneeseen.
  5. Ota Javascript ja evästeet käyttöön selaimessasi.
    • Javascriptin ja evästeiden pitää olla käytössä, jotta yhteys toimii. Usein ne ovat oletusarvoisesti käytössä. Katso lisäohjeita selaimen ohjeesta.
  6. Tarkista, näkyykö Polar OH1 tietokoneen HID (Human Interface Device) -laitteissa
    • Windows: Siirry kohtaan (Käynnistä) > Ohjauspaneeli > (Järjestelmä) > Laitehallinta > HID-laitteet. Liitä OH1 tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Polar OH1:n pitäisi näkyä HID-yhteensopivana laitteena / HID-yhteensopivana myyjän määrittämänä laitteena.
    • Mac OS X: Napsauta Omenavalikko > Tietoja tästä Macista > Lisätietoja > Järjestelmäraportti > Laitteisto > USB. Liitä OH1 tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Polar OH1:n pitäisi näkyä luettelossa.
    • Jos OH1 ei näy luettelossa ja/tai synkronointi ei käynnisty, nollaa laite.
  7. Jos nämä ohjeet eivät auta, katso lisäohjeita kohdasta POLAR FLOWSYNC -OHJELMAN VIANETSINTÄ tai ota yhteys paikalliseen asiakaspalveluun ja kuvaa ongelma tarkasti.