Polar Flow ‑sovellus

Näet Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa välittömästi visuaalisen esityksen harjoitus- ja aktiivisuustiedoistasi. Voit myös suunnitella treenejä sovelluksen avulla.

Harjoitustiedot

Hyödynnä treenissä reaaliaikaisia syketietoja, seuraa reittiäsi ja kulkemaasi matkaa sekä tarkastele henkilökohtaista palautetta jokaisesta treenistäsi. Katso lisätietoja tukidokumentista Treenien tallentaminen Polar Flow ‑sovelluksella.

Voit Polar Flow ‑sovelluksen avulla katsoa aiempien ja suunniteltujen treeniesi tiedot helposti.

Katso pikayhteenvetoja treeneistäsi ja analysoi suoritustesi yksityiskohtia saman tien. Näet treenisi viikoittaiset yhteenvedot harjoituspäiväkirjassasi. Voit myös jakaa parhaat suorituksesi ystävillesi kuvanjakotoiminnolla.

Kuvanjako

Flow-sovelluksen kuvanjakotoiminnon avulla voit jakaa kuvia harjoitustiedoistasi yleisimmissä sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Voit jakaa joko olemassa olevan kuvan tai ottaa uuden ja muokata sitä lisäämällä siihen harjoitustietosi. Jos käytit treenin aikana GPS-tallennusta, voit myös jakaa kuvan treenireitistäsi.

Polar Flow -sovelluksen käytön aloittaminen

Voit määrittää sensorin asetukset mobiililaitteella ja Polar Flow ‑sovelluksella.

Aloita Polar Flow -sovelluksen käyttö lataamalla sovellus mobiililaitteeseesi App Store- tai Google Play -kaupasta.

Ennen kuin uusi mobiililaite (älypuhelin tai taulutietokone) otetaan käyttöön, laite on yhdistettävä sensoriin. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen.

Sensori synkronoi tiedot Flow-sovellukseen automaattisesti, kun sammutat sen treenin jälkeen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Jos puhelimessasi on Internet-yhteys, harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti myös Flow-verkkopalveluun.

Polar Flow ‑sovelluksen käyttö on helpoin tapa synkronoida harjoitustiedot sensorista verkkopalveluun. Lisätietoja synkronoimisesta on kohdassa Synkronointi.

Flow-sovelluksen ominaisuuksia koskevia lisätietoja ja ohjeita on Polar Flow ‑sovelluksen tuotetukisivulla.