Polar Verity Sensen käyttöönotto

Akku kannattaa ladata ennen Verity Sensen käyttämistä. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, latauksen alkamiseen voi mennä monta minuuttia. Tarkemmat tiedot akun lataamisesta on kohdassa Akut.

Huomaa, että kun Verity Sensen akussa on riittävästi virtaa, laite ilmoittaa itsestään kaikille lähistöllä oleville yhteensopiville rannelaitteille.

Käyttöönottovaihtoehdon valitseminen

A. Puhelimella: Asennus mobiililaitteen avulla on kätevää, jos sinulla ei ole tietokonetta, jossa on USB-portti, mutta se saattaa kestää kauemmin. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

B. Tietokoneella: Käyttöönotto on tietokoneen ja liitäntäjohdon avulla nopeampaa, ja voit ladata Polar Verity Sensen samanaikaisesti, mutta tarvitset tietokoneen. Menetelmä edellyttää Internet-yhteyttä.

Täytä kaikki tarkkojen harjoitustietojen edellyttämät fyysiset tiedot kerralla ja lataa Polar Verity Sensen uusin laiteohjelmisto.

Vaihtoehto A: Käyttöönotto puhelimella ja Polar Flow -sovelluksella

Huomaa, että laitteet on yhdistettävä Polar Flow -sovelluksessa, EI puhelimen Bluetooth-asetuksissa.

1. Pidä Polar Verity Sense ja puhelin lähekkäin käyttöönoton ajan.
  2. Varmista, että puhelimesi on yhteydessä Internetiin, ja ota Bluetooth käyttöön.
  3. Lataa Polar Flow -sovellus puhelimeesi App Store- tai Google Play -kaupasta.
  4. Avaa Polar Flow ‑sovellus puhelimessasi ja kirjaudu sisään Polar-tilisi tunnuksilla tai luo uusi tili.
  5. Kytke Polar Verity Sense päälle painamalla painiketta.
  6. Flow-sovellus tunnistaa lähistöllä olevan Polar Verity Sensen ja kehottaa yhdistämään laitteet. Napauta Polar Flow ‑sovelluksen Aloita-painiketta ja seuraa näytön ohjeita.

Vaihtoehto B: Käyttöönotto tietokoneella ja FlowSync-ohjelmalla

1. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.

2. Kytke USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin.

3. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja asenna Polar FlowSync ‑tiedonsiirto-ohjelma tietokoneellesi.
  4. Kirjaudu Polar-tiliisi tai luo uusi tili. Verkkopalvelu antaa ohjeita sisäänkirjautumista ja käyttöönottoa varten.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa treenaamisen. Pidä hauskaa!