Polar Verity Sense -käyttöohje

Tutustu uuteen Polar Verity Sense ‑sensoriisi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/verity-sense.

Esittely

Onnittelut Polar Verity Sensen valinnasta!

Polar Verity Sense on monipuolinen ja laadukas optinen sykesensori, joka mittaa sykkeen käsivarresta tai ohimolta. Se tarjoaa hyvän vaihtoehdon rinnan ympärille kiinnitettävälle sykevyölle ja sykkeen mittaamiselle ranteesta. Sitä voi käyttää käsivarsihihnassa, uimalasien hihnakiinnikkeessä tai missä tahansa kohdassa, jossa se on napakasti ihoa vasten. Polar Verity Sense mahdollistaa täyden liikkumisen vapauden ja sopii lukuisiin eri urheilulajeihin. Kaiken lisäksi Polar Verity Sense tallentaa sykkeen, matkan ja vauhdin, kun uit uima-altaassa.

Voit tallentaa treenisi sensorin sisäiseen muistiin ja siirtää treenitiedot jälkikäteen puhelimeesi tai voit yhdistää sykesensorin yhteensopivaan laitteeseen ja seurata sykettä reaaliajassa treenisi aikana.

Polar Verity Sense siirtää dataa Bluetoothin® ja ANT+:n kautta. Voit käyttää sensoria lukuisten johtavien fitness-sovellusten, kuten Polar Flow ‑sovelluksen, sekä Bluetooth- ja ANT+-yhteensopivien treenilaitteiden kanssa. Voit lähettää syketietosi samanaikaisesti kahteen vastaanottavaan Bluetooth-laitteeseen ja rajattomaan määrään ANT+-laitteita.

Polar Verity Sensen mukana tulevat mukava konepestävä käsivarsihihna, uimalasien hihnakiinnike, USB-lataussovitin ja säilytyspussi.

Ota kaikki irti Polar Verity Sensestä

Saat Verity Sensestä kaiken irti, kun yhdistät sen ilmaiseen Polar Flow ‑sovellukseemme ja -verkkopalveluumme. Kun sensori on yhdistetty Polar Flow’hun, voit tallentaa treenisi sensorilla ja siirtää harjoitustiedot jälkikäteen Flow-sovellukseen tai -verkkopalveluun. Saat myös sensorin uusimmat päivitykset Polar Flow’n kautta. Voit yhdistää Verity Sensen Polar Flow’hun määrittämällä sen asetukset Polar Flow ‑mobiilisovelluksessa tai Polar Flow ‑verkkopalvelussa.

Polar Flow ‑sovellus

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi Verity Sense ja Flow-sovellus treenin jälkeen, niin saat yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi saman tien.

Polar Flow ‑verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow ‑sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella treenejä, seurata saavutuksiasi, katsoa ohjeita ja tarkistaa treenitulostesi tarkat tiedot. Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.