Yhdistäminen

Yhdistäminen Polar Flow ‑sovellukseen

Jos määritit Polar Verity Sensen asetukset puhelimella luvussa Polar Verity Sensen käyttöönotto esitetyllä tavalla, se on jo yhdistetty puhelimeesi.

Jos määritit asetukset tietokoneella ja haluat käyttää Polar Verity Senseä Polar Flow ‑sovelluksen kanssa, sinun on tehtävä yksi treeni käyttämällä sensoria tallennus- tai uintitilassa ennen kuin voit yhdistää sen Flow-sovellukseen.

Ennen kuin yhdistät puhelimen:

• Lataa Flow-sovellus App Store- tai Google Play ‑kaupasta.
  • Varmista, että puhelimessasi on Bluetooth päällä ja ettei laite ole lentotilassa.
  • Varmista, että olet tallentanut vähintään yhden treenin sensorin sisäiseen muistiin käyttämällä sensoria tallennus- tai uintitilassa.
  • Android-käyttäjät: varmista, että olet antanut Polar Flow ‑sovellukselle sijaintisi käyttöoikeuden puhelimen sovellusasetuksissa.

Puhelimen yhdistäminen:

Huomaa, että laitteet on yhdistettävä Polar Flow -sovelluksessa, EI puhelimen Bluetooth-asetuksissa.

1. Avaa Polar Flow ‑sovellus puhelimessa ja kirjaudu sisään Polar-tilisi tunnuksilla, jotka loit sensorin asetusten määrittämisen yhteydessä.

Android-käyttäjät: Jos käytössäsi on useita Flow-sovelluksen kanssa yhteensopivia Polar-laitteita, varmista, että olet määrittänyt Verity Sensen aktiiviseksi laitteeksi Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus muodostaa yhteyden sensoriin.

2. Kytke sensori päälle painamalla painiketta.
  3. Flow-sovellus kehottaa sinua automaattisesti yhdistämään Verity Sensen. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö puhelimessasi.

Suosittelemme käyttämään Polar Verity Senseä Polar Flow ‑sovelluksen kanssa, mutta myös muiden sovellusten käyttö on mahdollista. Katso tarkemmat tiedot sensorin yhdistämisestä muihin sovelluksiin sovelluksen kehittäjän ohjeista.

Yhdistäminen Polar-kelloon

Lue tarkemmat yhdistämisohjeet Polar-kellosi käyttöohjeesta osoitteesta support.polar.com.