Synkronointi

Voit siirtää tiedot Verity Sensestä Polar Flow ‑sovellukseen langattomasti Bluetooth-yhteydellä. Voit myös synkronoida Verity Sensen Polar Flow ‑verkkopalveluun käyttämällä USB-porttia ja FlowSync-ohjelmaa. Tietojen synkronoiminen Verity Sensen ja Flow-sovelluksen välillä edellyttää Polar-tiliä. Jos haluat synkronoida tiedot Verity Sensestä suoraan verkkopalveluun, tarvitset Polar-tilin lisäksi myös FlowSync-ohjelman. Jos olet määrittänyt Verity Sensen asetukset, olet luonut Polar-tilin. Jos määritit Verity Sensen asetukset tietokoneella, tietokoneellasi on FlowSync-ohjelma.

Muista synkronoida Verity Sense, verkkopalvelu ja mobiilisovellus, niin tietosi pysyvät aina ajan tasalla.

Synkronointi Flow-mobiilisovelluksen kanssa

Varmista ennen synkronointia, että

• Sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus
  • Mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja laite ei ole lentotilassa
  • Olet yhdistänyt sensorin ja matkapuhelimesi. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen.

Tietojen synkronointi:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen Polar-tilisi tunnuksilla.
  2. Kytke sensori päälle painamalla painiketta.

Sensori synkronoi tiedot Flow-sovellukseen automaattisesti, kun lopetat treenin tallentamisen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Jos puhelimessasi on Internet-yhteys, harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti myös Flow-verkkopalveluun.

Polar Flow ‑sovelluksen käyttöä koskevia tuki- ja lisätietoja on Polar Flow ‑sovelluksen tuotetukisivulla.

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Flow-verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start sekä lataa ja asenna ohjelma ennen synkronointia.

1. Aseta sensori USB-sovittimeen niin, että linssi on ylöspäin ja sensorin ja USB-sovittimen koskettimet ovat vastakkain.
  2. Kytke USB-sovitin tietokoneen USB-porttiin. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  3. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  4. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Polar FlowSync ‑ohjelma siirtää tiedot Verity Sensestä Polar Flow ‑verkkopalveluun ja synkronoi mahdolliset muutetut asetukset aina kun liität sen tietokoneeseen. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X). Jos laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa sensorin ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset sensoriin painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow.

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/FlowSync.