Innstillinger i Polar Flow-appen

Før du kan redigere innstillingene til Verity Sense i Polar Flow-appen, må du koble sensoren til appen. Flere opplysninger finner du under Tilkobling.

I Flow-appen går du til Enheter i appen og velger Polar Verity Sense hvis du har mer enn én Polar-enhet.

Slå på sensoren for å koble den til Polar Flow-appen og vise innstillingene.

Du kan redigere følgende innstillinger:

Standard bassenglengde: Angi standard bassenglengde som skal brukes til å beregne svømmedistanse og tempo. Vær oppmerksom på at dersom det er nødvendig etter svømmeøkten, kan du endre bassenglengde i treningsanalysevisningen i Flow-appen for å oppdatere svømmeberegningene.

Synlighet: Velg synlighet for å gjøre sensoren din synlig for andre kompatible enheter.

ANT+: Slå overføring av puls via ANT+ av eller på.

To mottakende BLE-enheter: Velg denne funksjonen for å la sensoren din sende pulsdata i sanntid til to mottakende BLE-enheter samtidig, for eksempel Polar-klokke og treningsutstyr.