Slik tilbakestiller du sensoren

Hvis du har problemer med Polar Verity Sense-sensoren, kan du tilbakestille sensoren til fabrikkinnstillinger. Vær oppmerksom på at ved tilbakestilling av sensoren til fabrikkinnstillingene, tømmes alle personlige data og innstillinger fra sensoren, og du må konfigurere den igjen for din personlige bruk. Alle data som du har synkronisert fra sensoren til Flow-kontoen din, er trygge.

Slik tilbakestiller du sensoren til fabrikkinnstillinger

1. Gå til flow.polar.com/start, og last ned og installer Polar FlowSync-programvaren for dataoverføring på datamaskinen din.
  2. Sett sensoren i USB-adapteren med linsen opp, slik at kontaktene på sensoren og USB-adapteren berører hverandre.

3. Åpne innstillingene i FlowSync.
  4. Trykk på Fabrikktilbakestilling-knappen.
  5. Hvis du bruker Flow-appen til å synkronisere, må du sjekke listen over tilkoblede Bluetooth-enheter på telefonen din og fjerne sensoren fra listen hvis du finner den der.

Nå må du konfigurere sensoren igjen, enten via en mobiltelefon eller datamaskin. Bare husk å bruke den samme Polar-kontoen som du brukte før tilbakestillingen.