Slik fester du Verity Sense

Polar Verity Sense gir deg full bevegelsesfrihet under alle slags aktiviteter. Du kan bruke den med armbåndet, klemmen for svømmebrillestropp eller feste den et annet sted på huden hvor den sitter godt.

Slik bruker du den på armen med armbåndet

For å måle pulsen så nøyaktig som mulig når du bruker armbåndet, må du feste Verity Sense slik at den sitter godt rundt underarmen eller overarmen, ikke rundt håndleddet.

1. Plassér sensoren i armbåndholderen med linsen opp.
  2. Ha på deg armbåndet slik at sensoren befinner seg på undersiden av armbåndet og presser mot huden din.
  3. Bruk Verity Sense i armbånd rundt underarmen eller overarmen.

Bruk med svømmebriller

Med den spesifikke svømmemodusen registrerer Verity Sense puls, distanse og tempo automatisk mens du er ute i bassenget. Beregninger for distanse og tempo baseres på bassenglengde og antall registrerte vendinger. Sensoren gjenkjenner vendingene med et integrert gyroskop. For å få så nøyaktige svømmeberegninger som mulig, er det avgjørende at du har på deg sensoren på korrekt måte ved å følge instruksjonene nedenfor. Hvis sensoren festes på feil måte, vil dataene du samler inn mens du svømmer, være mangelfulle.

1. Plassér sensoren i klemmen for svømmebrillestroppen med linsen opp.
  2. Fest klemmen på stroppen til svømmebrillene. Plasser klemmen på svømmebrillestroppen slik at sensoren sitter på høyre tinning med knappen vendt oppover.

3. Linsen må være i berøring med huden på tinningen. Fest sensoren så tett mot tinningen som mulig uten å få hår mellom sensoren og huden.

Andre festealternativer for sensoren

Du kan i utgangspunktet feste Verity Sense hvor som helst du synes det er behagelig samtidig som du føler at du får nøyaktige målinger. Det er bare viktig at sensoren sitter godt på huden, for eksempel under tettsittende tøy. Vær oppmerksom på at nøyaktigheten på forskjellige steder kan variere fra person til person.

Det er enkelt å fjern sensoren fra holderen ved å trykke gjennom hullet i holderen.

Hvis du vil, kan du fjerne armbåndet fra holderen og bare bruke holderen til å feste sensoren på ønsket sted.

Husk at i tillegg til å holde sensoren på plass, har armbåndholderen og klemmen for svømmebrillestropp en annen funksjon: nemlig å styrke antennesignalet, noe som øker signalstyrken og Bluetooth-rekkevidden betraktelig. Når du trenger best mulig rekkevidde, bør du holde sensoren i armbåndholderen eller klemmen for svømmebrillestroppen. Flere opplysninger om Bluetooth-rekkevidde finner du under Tekniske spesifikasjoner.