Brukerhåndbok for Polar Verity Sense

Denne brukerhåndboken vil hjelpe deg til å komme i gang med din nye Polar Verity Sense. Du kan se videoveiledninger og vanlige spørsmål på support.polar.com/en/verity-sense.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Verity Sense!

Polar Verity Sense er en fleksibel optisk pulssensor av høy kvalitet, som måler puls fra armen eller tinningen. Den er et utmerket alternativ til pulsbelter og håndleddsenheter. Du kan bruke sensoren med armbåndet, klemmen for svømmebrillestropp eller feste den et annet sted på huden. Polar Verity Sense gir maksimal bevegelsesfrihet og passer til utallige aktiviteter. Ett av høydepunktene er at Polar Verity Sense registrerer puls, distanse og vendinger når du svømmer i basseng.

Du kan registrere treningsøkter i sensorens internminne og overføre treningsdataene til telefonen, eller koble den til en kompatibel enhet og se puls i sanntid under treningsøkten.

Polar Verity Sense overfører data via Bluetooth® og ANT+. Du kan bruke sensoren sammen med mange populære treningsapper, deriblant Polar Flow-appen, samt treningsenheter som er kompatible med Bluetooth og ANT+. Du kan strømme pulsen din til to forskjellige Bluetooth-mottakere og så mange ANT+-enheter du vil.

Polar Verity Sense leveres med et komfortabelt maskinvaskbart armbånd, en klemme for svømmebrillestropp og en oppbevaringspose.

Få fullt utbytte av Polar Verity Sense

For å få fullt utbytte av funksjonene til Verity Sense, må du koble den til vår kostnadsfrie app og nettjeneste, Polar Flow. Når sensoren er tilkoblet Polar Flow, trenger du bare sensoren for å registrere treningsøkter og deretter overføre treningsdataene til Flow-appen eller -nettjenesten. Du vil også få de nyeste oppdateringene til sensoren din via Polar Flow. For å koble Verity Sense til Polar Flow, konfigurerer du den med Polar Flow-mobilappen eller i Polar i Polar Flow-nettjenesten.

Polar Flow-appen

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser Verity Sense med appen etter trening, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding om treningsresultatene og ytelsen din.

Polar Flow-nettjenesten

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvaren på datamaskinen din eller via Polar Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultatene dine. Du finner alt dette på flow.polar.com.