Du er her: Funksjoner > Løpstempo

Løpstempo

Løpstempo-funksjonen hjelper deg til å holde jevnt tempo og nå målet for angitt distanse. Bestem et tidsmål for en distanse – for eksempel 45 minutter for en 10 000 meter, og følg med på hvor langt bak eller foran skjemaet du ligger.

Løpstempo kan angis i Vantage, eller du kan også angi et løpstempomål i Flow-nettjenesten eller -appen og synkronisere det med klokken.

Hvis du har planlagt et løpstempomål for dagen, foreslår Vantage at du begynner på det når du går inn i førtreningsmodus.

Slik oppretter du et løpstempomål på Vantage

Du kan opprette løpstempomål i hurtigmenyen i førtreningsmodus.

1. Gå til førtreningsmodus ved å trykke på og holde inne OK i tidsvisning eller trykke på TILBAKE for å gå til hovedmenyen og velge Start trening.
  2. I førtreningsmodus trykker du på hurtigmenyikonet eller LYS-knappen.
  3. Velg Løpstempo i listen, og angi distanse og varighet. Trykk på OK for å bekrefte. Klokken viser tempoet/hastigheten som kreves for at du skal nå måltiden, og går deretter tilbake til førtreningsmodus, hvor du kan begynne treningsøkten.