Du er her: Polar Flow > Planlegge treningen > Favoritter

Favoritter

I Favoritter kan du lagre og administrere favorittreningsmålene dine i Flow-nettjenesten. Du kan bruke favorittene dine som planlagte mål på klokken. Du finner mer informasjon under Planlegg treningen din i Flow-nettjenesten.

Det finnes ingen begrensninger på hvor mange favoritter du kan ha i Flow-nettjenesten. Hvis du har mer enn 100 favoritter i Flow-nettjenesten, vil de første 100 i listen overføres til klokken din når du synkroniserer. Du kan endre rekkefølgen på favorittene ved å dra og slippe dem. Velg favoritten du vil flytte, og dra den inn i den ønskede plassen på listen.

Legg til et treningsmål i favorittene

1. Opprett et treningsmål.
  2. Klikk på favorittikonet nederst til høyre på siden.
  3. Målet legges til i favorittene dine.

eller

1. Åpne et eksisterende mål du har opprettet, fra Dagbok.
  2. Klikk på favorittikonet nederst til høyre på siden.
  3. Målet legges til i favorittene dine.

Rediger en favoritt

1. Klikk på favorittikonet øverst til høyre ved siden av navnet ditt. Alle favorittreningsmålene dine vises.
  2. Klikk på favoritten du vil redigere, og klikk deretter på Rediger.
  3. Du kan endre sportsaktiviteten og/eller målnavnet, og du kan legge til merknader. Du kan endre treningsdetaljene for målet under Hurtig eller Fase. (Du finner mer informasjon i kapittelet Planlegge treningen.) Når du har gjort alle nødvendige endringer, klikker du på Oppdater endringer.

Fjern en favoritt

1. Klikk på favorittikonet øverst til høyre ved siden av navnet ditt. Alle favorittreningsmålene dine vises.
  2. Klikk på sletteikonet øverst til høyre i treningsmålet for å fjerne oppføringen fra listen over favoritter.