Du er her: Kom i gang > Innledning

Brukerhåndbok for Polar Vantage V

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med den nye klokken din. Gå til support.polar.com/en/vantage-v for å få tilgang til videoveiledninger og vanlige spørsmål.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Vantage V!

Polar Vantage V er en premium multisportsklokke med GPS for multisport- og triathlontrening og Polar Precision Prime sensor™-fusjonsteknologi for nøyaktig pulsmåling fra håndleddet, selv under de mest krevende forhold. Klokken er utstyrt med verktøy som hjelper deg med å slå rekordene dine og nå målene du setter deg: Nå din ideelle treningsmengde for å yte ditt beste ved hjelp av Training Load Pro, som gir deg en helhetlig oversikt over hvordan treningsøktene belaster de forskjellige systemene i kroppen og hvordan det påvirker hvordan du presterer. Den unike restitusjonsløsningen Recovery Pro bidrar til å forhindre overtrening og skade. Den måler hvor restituert kroppen din er, og gir deg tilbakemelding på restitusjon og veiledning.

Polar Vantage V er den første multisportsklokken som måler effekt ved løping via håndleddet. Effekt ved løping er et godt komplement til pulsmåling – det hjelper deg å følge med på den eksterne belastningen av løpingen. Følg med på løpefremgangen din med avanserte løpefunksjoner, for eksempel Running Index og løpeprogrammer. Velg favorittaktivitetene dine blant mer enn 130 alternativer, og tilpass innstillingene for hver sportsaktivitet.

Funksjonen for kontinuerlig pulsmåling måler pulsen din hele døgnet. Sammen med 24/7 aktivitetsmåling gir denne funksjonen deg en fullstendig oversikt over all den daglige aktiviteten din.

Med Vantage V kan du velge å bruke Recovery Pro eller Nightly Recharge for å måle restitusjonen, alt etter hva som passer best for deg og dine mål. Den unike restitusjonsløsningen Recovery Pro bidrar til å forhindre overtrening og skade. Den måler hvor restituert kroppen din er, og gir deg tilbakemelding på restitusjon og veiledning. Nightly Recharge™ er en nattlig restitusjonsmåling som viser hvor godt du henter deg inn etter dagens krav. Søvnregistreringen Sleep Plus Stages™ overvåker søvnstadiene dine (REM, lett og dyp søvn), og gir deg tilbakemelding om søvnen samt en numerisk søvnvurdering. Klokken hjelper deg med å slappe av og redusere stress med Serene™ veiledede pusteøvelser.

Vi utvikler kontinuerlig produktene våre for å skape en bedre brukeropplevelse. For å holde klokken oppdatert og oppnå best mulig ytelse, må du alltid sørge for å oppdatere programvaren når en ny versjon er tilgjengelig. Programvareoppdateringene forbedrer funksjonaliteten til klokken gjennom nye funksjoner og forbedringer.

Få fullt utbytte av Vantage V

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av klokken.

Polar Flow-appen

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser klokken din med Flow-appen etter trening, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding om treningsresultatene og ytelsen din, og del prestasjonene med alle vennene dine. I Flow-appen kan du også se hvordan du har sovet og hvor aktiv du har vært i løpet av dagen.

Polar Flow-nettjenesten

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap.

Du finner alt dette på flow.polar.com.