Vi ste tukaj: Za začetek > Uvod

Uporabniški priročnik Polar Vantage M

Ta uporabniški priročnik vam bo pomagal pri začetku uporabe vaše nove ure. Za ogled videoposnetkov z navodili in pogosto zastavljenih vprašanj obiščite spletno stran support.polar.com/en/vantage-m.

Uvod

Čestitke za nakup vaše nove naprave Polar Vantage M!

Polar Vantage M je multifunkcionalna ura za več športov s funkcijo GPS in fuzijsko tehnologijo Polar Precision Prime sensor™ za natančno spremljanje srčnega utripa na zapestju tudi v najzahtevnejših okoliščinah. Ura je opremljena z orodji, ki vam pomagajo podirati rekorde in dosegati zastavljene cilje: Dosezite idealno količino vadbe in svojo najboljšo zmogljivost z orodjem Training Load Pro. Spremljajte svoj tekaški napredek z naprednimi tekaškimi funkcijami, kot so Running Index in Program teka. Izberite svoj najljubši šport med več kot 130 možnostmi in si prilagodite nastavitve posameznega športa.

Funkcija neprekinjenega beleženja srčnega utripa ves čas meri vaš srčni utrip. Skupaj s funkcijo sledenje aktivnosti 24/7 vam omogoča popoln pregled nad vašo dnevno aktivnostjo.

Nightly Recharge™ je merjenje regeneracije čez noč, ki pokaže, v kolikšni meri se je vaše telo regeneriralo po napornem dnevu. Funkcija za sledenje spanja Sleep Plus Stages™ nadzoruje vaše faze spanca (REM, plitek in globok spanec) ter vam pošilja povratne informacije o vašem spancu in rezultat spanca. Ura vam pomaga pri sproščanju in zmanjševanju stresa z vodenimi dihalnimi vajami Serene™.

Zaradi svoje kompaktne in lahke zasnove je naprava Vantage M vaš idealen spremljevalec med vadbo. Z zamenljivimi zapestnimi trakovi lahko prilagodite slog ure, da bo pristajala vsaki situaciji in slogu.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje svoje izdelke nenehno razvijamo. Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite kar najboljšo učinkovitost ure. Posodobitve vdelane programske opreme izboljšajo delovanje ure z novimi funkcijami in izboljšavami.

Izkoristite vse prednosti svoje naprave Vantage M

Povežite se v ekosistem Polar in v celoti izkoristite zmogljivosti svoje ure.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Svojo uro po vadbi sinhronizirajte z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti, in delite svoje uspehe s prijatelji. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi kakovost spanca in svojo dejavnost za ves dan.

Spletna storitev Polar Flow

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe, dejavnosti in spanca. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako izvajajo vadbo, in poiščite motivacijo v družbenih omrežjih za vadbo. Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.