Klokkevisninger

Klokkevisninger forteller deg mye mer enn bare tiden. Du får mest mulig rettidig og relevant informasjon rett på klokkevisningen, inkludert aktivitetsstatus, puls, de siste treningsøktene, Nightly Recharge-status, FitSpark-treningsforslag på forespørsel, værvarsel og ukentlige treningssammendrag. Du kan bla gjennom klokkevisningene ved å sveipe til venstre eller høyre og åpne en mer detaljert visning ved å trykke på klokkevisningen.

Polar Ignite 2 har støtte for opptil ti forskjellige klokkevisninger. Velg hvilke klokkevisninger som skal vises på displayet i tidsvisning i Innstillinger > Velg visninger.

Du kan velge mellom analog eller digital visning i Klokkeinnstillinger.

Tid

Elementær klokkevisning med klokkeslett og dato.

Aktivitet

Diagramsøylen rundt klokkevisningen og prosentandelen under tiden og datoen viser fremgangen din mot det daglige aktivitetsmålet ditt.

I tillegg, når du åpner detaljene, kan du se følgende detaljer om den samlede aktiviteten for dagen:

• Antall steg du har akkumulert så langt. Mengden og typen kroppsbevegelser registreres og konverteres til en beregning av antall steg.
  • Aktiv tid gir deg informasjon om den kumulative tiden med kroppsbevegelser som er bra for helsen din.
  • Kalorier du har forbrent gjennom trening, aktiviteter og BMR (basal metabolsk rate: den minste metabolske aktiviteten som kreves for å opprettholde grunnleggende vitale funksjoner).

Du finner mer informasjon under 24/7 Aktivitetsmåling.

Puls

Når du bruker Kontinuerlig pulsmåling-funksjonen måler klokken pulsen din kontinuerlig og viser den på pulsklokkevisningen.

Når du bruker funksjonen for kontinuerlig puls, vil du kunne følge med på hva som er de høyeste og laveste pulsmålingene i løpet av dagen, og du kan sjekke hva den laveste pulsmålingsavlesningen var i løpet av forrige natt. Du kan aktivere eller deaktivere den kontinuerlige pulsmålingen eller velge Bare om natten-modus på klokken din, i Innstillinger > Generelle innstillinger > Kontinuerlig pulsmåling.

Du finner mer informasjon under Kontinuerlig pulsmålingfunksjonen.

Hvis du ikke bruker funksjonen for kontinuerlig pulsmåling, kan du likevel raskt kontrollere din nåværende puls uten å starte en treningsøkt. Du strammer bare klokkereimen, velger denne klokkevisningen og trykker på displayet for å se den nåværende pulsen din. Gå tilbake til pulsklokkevisningen ved å trykke på knappen.

Siste treningsøkter

Se tiden som er gått siden den siste treningsøkten din samt aktiviteten for økten.

I tillegg kan du ved å åpne detaljene se sammendragene for treningsøktene dine fra de siste 14 dagene. Bla til treningsøkten du vil se, ved å sveipe oppover/nedover, og trykk deretter på displayet for å åpne sammendraget. Du finner mer informasjon under Treningssammendrag.

Nightly Recharge-klokkevisning

Når du våkner, kan du se Nightly Recharge-statusen din. Nightly Recharge-statusen forteller deg hvor gjenoppbyggende sist natt var. Nightly Recharge kombinerer informasjon om hvor godt det autonome nervesystemet ditt (ANS) falt til ro i løpet av de første søvntimene (ANS-verdi) og hvor godt du sov (søvnverdi). Trykk på detaljene om ANS-verdien eller detaljene om søvnverdien for å få mer informasjon.

Du finner mer informasjon under Nightly Recharge™ måling av restitusjon eller Sleep Plus Stages™ søvnregistrering.

FitSpark-klokkevisning

Klokken foreslår de mest passende treningsmålene for deg basert på treningshistorikken din, kondisjonsnivået ditt og nåværende restitusjonsstatus. Trykk på klokkevisningen for å se alle de foreslåtte treningsmålene. Trykk på ett av de foreslåtte treningsmålene for å se detaljert informasjon om treningsmålet.

Du finner mer informasjon under FitSpark daglig treningsveileder.

Vær

Se dagens værmelding time for time rett fra klokken. Trykk på displayet for å vise mer detaljert værinformasjon som for eksempel omfatter vindhastighet, vindretning, fuktighet og sannsynlighet for regn samt morgendagens 3-timers prognose og dagen deretters 6-timers værprognose.

Du finner mer informasjon under Vær.

Ukesammendrag

Vis et sammendrag av treningsuken. Ukens totale treningstid deles opp i forskjellige treningssoner, som illustrert på displayet. Trykk på displayet for å se flere detaljer. Du får se distanse, treningsøkter, total kaloriforbrenning og tid tilbragt i hver av pulssonene. I tillegg kan du vise forrige ukes sammendrag og detaljer, som planlagte økter for neste uke.

Rull ned og trykk på displayet for å vise mer informasjon om en enkelt treningsøkt.

Merk at de forskjellige klokkevisningene og det de inneholder, ikke kan redigeres.

Navnet ditt

Viser klokkeslett, dato og navnet ditt.

Musikkontroll

Kontroller musikk og medieavspilling på telefonen med klokken i Musikkontroll-klokkevisningen.

Du finner mer informasjon under Musikkontroll.