Polar Ignite 2 brukerhåndbok

Denne brukerhåndboken hjelper deg til å komme i gang med den nye klokken din. Du kan se videoveiledninger og vanlige spørsmål på support.polar.com/en/ignite-2.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Ignite 2!

Polar Ignite 2 er en tilpasningsdyktig treningsklokke med smartfunksjoner. Du får mest mulig rettidig og relevant informasjon rett på klokkevisningen, inkludert aktivitetsstatus, puls, de siste treningsøktene, deriblant ukesammendrag, Nightly recharge-status og FitSpark-treningsforslag på forespørsel.

Polar Ignite 2 måler puls fra håndleddet med teknologien Polar Precision Prime™, og registrerer hastighet, tempo, distanse og rute med innebygd GPS. Nightly Recharge™ måler restitusjonen din hver natt, og treningsveilederen FitSpark™ tilbyr personlig tilpasset treningsveiledning basert på treningshistorikken din, kondisjonsnivået ditt og nåværende restitusjonsstatus. Søvnregistreringen Sleep Plus Stages™ overvåker søvnstadiene dine (REM, lett og dyp søvn), og gir deg tilbakemelding om søvnen din, samt en numerisk søvnvurdering. Polar Ignite 2 hjelper deg med å slappe av og redusere stress med Serene™ veiledede pusteøvelser. Du kan tilpasse Polar Ignite 2 til din personlige stil med utskiftbare reimer og fargetemaer for klokkevisninger.

Vær-klokkevisningen viser dagens værmelding time for time og gjør det enklere for deg å være forberedt på værendringer når du planlegger utendørsaktiviteter. Med musikkontroll kan du navigere spillelister og justere volum rett på klokken. Du kan kontrollere musikken på treningsskjermen, i klokkevisningen eller begge deler. Det er bare å åpne en musikkapp eller lydbok og velge spillelisten du vil høre på. Energikilder i treningssammendraget viser hvor mye av de forskjellige energikildene (fett, karbohydrater, proteiner) du brukte i løpet av en treningsøkt. Du finner denne oversikten i treningssammendraget rett etter at du har avsluttet en treningsøkt og når du åpner visningen for den siste treningsøkten.

I pulssensormodus kan du enkelt gjøre Polar Ignite 2 om til en pulssensor og sende pulsen din til andre Bluetooth-enheter, som treningsapper, treningsapparater eller sykkelcomputere. Du kan også bruke Ignite 2 under Polar Club-gruppetimer for å sende pulsen din til Polar Club-systemet.

Vi utvikler kontinuerlig produktene våre for å skape en bedre brukeropplevelse. For å holde klokken oppdatert og oppnå best mulig ytelse må du alltid sørge for å oppdatere programvaren når en ny versjon er tilgjengelig. Programvareoppdateringene forbedrer funksjonaliteten til klokken gjennom forbedringer.

Få fullt utbytte av Polar Ignite 2

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av klokken.

Polar Flow-appen

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser klokken din med Flow-appen etter trening, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding på treningsresultatene og ytelsen din. I Flow-appen kan du også se hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, hvordan kroppen din har restituert seg fra trening og stress i løpet av natten, og hvor godt du har sovet. Basert på den automatiske nattlige Nightly Recharge-målingen og andre parametere vi har målt hos deg, får du personlig tilpassede tips i Flow-appen om trening, og tips om søvn og regulering av energinivået ditt de dagene det virkelig butter imot.

Polar Flow-nettjenesten

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap.

Du finner alt dette på flow.polar.com.