Innstillinger for klokkevisning

Du kan gi Polar-klokken din et personlig preg ved å velge andre farger og stiler for klokkevisningen fra en liste over forhåndsdefinerte alternativer.

For å endre farge og stil for klokkevisning går du til Innstillinger > Utseende > Digital/Analog.

Velg Digital eller Analog. Velg deretter stil.

Under Digital finner du Symmetri, Minutter i midten, Små sekunder og Sekunder i sirkel.

Symmetri

Minutter i midten

Små sekunder

Sekunder i sirkel

Under Analog finner du Klassisk, Art Deco, Lollipop og Pearl.

Klassisk

Art deco

Lollipop

Perle

Du kan også velge fargetema for klokkevisningen. Tilgjengelige farger er rød, oransje, gul, grønn, blå, lilla, rosa og fersken.

Merk at du ikke kan endre farge for Digital Symmetri-valget.

Klokkevisningene og innholdet deres kan ikke kan redigeres på andre måter enn ved å endre stil og farge.