Oppdatering av firmwaren

For å holde klokken oppdatert og oppnå best mulig ytelse må du alltid sørge for å oppdatere programvaren når en ny versjon er tilgjengelig. Programvareoppdateringer kjøres for å forbedre funksjonaliteten til klokken.

Du taper ingen data som følge av firmwareoppdateringen. Før oppdateringen starter, synkroniseres dataene fra klokken med Flow-nettjenesten.

Med telefon eller nettbrett

Du kan oppdatere firmwaren via telefonen din hvis du bruker Polar Flow-mobilappen til å synkronisere trenings- og aktivitetsdataene. Appen gir deg beskjed hvis en oppdatering er tilgjengelig og veileder deg gjennom den. Vi anbefaler at du kobler klokken til en strømkilde før du starter oppdateringen for å sikre at oppdateringen fullføres uten feil.

Trådløs firmwareoppdatering kan ta opptil 20 minutter, avhengig av tilkoblingen din.

Med datamaskin

Når en ny programvareversjon er tilgjengelig, vil FlowSync gi deg beskjed når du kobler klokken til en datamaskin. Programvareoppdateringer lastes ned via FlowSync.

Oppdater firmwaren på følgende måte:

1. Koble klokken til datamaskinen ved hjelp av kabelen som fulgte med i esken. Påse at kabelen smetter på plass. Sammenstill tappen på kabelen med sporet på klokken (merket med rødt).

2. FlowSync starter synkronisering av dataene dine.
  3. Etter synkroniseringen, blir du bedt om å oppdatere programvaren.
  4. Velg Ja. Den nye programvaren installeres (dette kan ta opptil 10 minutter), og klokken starter på nytt. Vent til programvareoppdateringen er ferdig før du kobler klokken fra datamaskinen.