Polar Grit X használati útmutató

Ez a felhasználói kézikönyv segíti a kezdeteket az új sportórával. A videó oktatóanyag és a GYIK megtekintéséhez látogass el a support.polar.com/en/grit-x honlapra.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Grit X készülékedhez!

A Polar Grit X szabadtéri óra egy könnyű, mégis strapabíró multisport óra terepfutáshoz, hegyi kerékpározáshoz, túrázáshoz – minden szabadtéri sporthoz.

Érj el új csúcsokat az edzéseiden, és optimalizáld a teljesítményedet a Polar Grit X szabadtéri órával azokban a pillanatokban, amikor az út már nem elegendő számodra, és új célokat akarsz elérni a kitaposott utakon kívül is! Beépített GPS, iránytű és magasságmérő is rendelkezésre áll, és a Polar különleges edzési funkcióit is használhatod.

A Polar Grit X és a Hill Splitter™ segítségével megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az edzésszakaszod emelkedő és ereszkedő szakaszain. Részletes adatokat fogsz kapni az edzésszakaszod emelkedési profiljáról, és képes leszel összehasonlítani a különböző szakaszaid emelkedési statisztikáit. A Hill Splitter™ automatikusan észleli az emelkedőket és a lejtőket a sebesség, a táv és a magassági adatok alapján. Részletes adatokat jelenít meg a teljesítményedről – mint például a táv, a sebesség, az emelkedés és az ereszkedés – az útvonaladon észlelt összes emelkedő esetén.

Maradj végig energikus az egész edzésszakaszod során az új FuelWise™ energiaellátási asszisztenssel! A FuelWise™ emlékeztet arra, hogy pótold az energiát és tartsd fenn a megfelelő energiaszintet a hosszú edzésszakaszok során. Tekintsd meg, hogyan használja fel a szervezeted a különböző energiaforrásokat az edzésszakaszok során! A Polar Grit X az energiafelhasználást szénhidrátra, fehérjére és zsírra bontja.

Maradj a helyes úton a Polar Grit X és a Komoot segítségével! Amikor a kitaposott utakról letérve feszegeted a határaidat, tudnod kell, hogy merre jársz. A Polar Grit X segítségével útvonalakat importálhatsz a Polar Flow vagy a Komoot alkalmazásból, és valós idejű útvonalsegédet használhatsz az órán. Ha az útvonalat közvetlenül a Komoot alkalmazásból importálod be, akkor részletes navigációs útvonalsegéd áll majd rendelkezésedre.

A további fő funkciók a következők:

  • A Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiával megvalósított speciális, csuklón végzett pulzusmérés.
  • Részletek időjárás adatok egyenesen az órádról. Megtekintheted az aktuális időjárást és a 2 napos előrejelzést egyenesen az órádról.
  • A FitSpark™ edzési útmutató a regenerálódásod, a készenléted és az edzési előzményeid alapján létrehozott, használatra kész napi edzésekkel gondoskodik róla, hogy felkészült legyél a terep meghódítására.
  • Tekintsd meg, mennyire regenerálódtál az éjszaka során a Nightly Recharge™ funkcióval.
  • Még átfogóbb képet kaphatsz a futóedzéseid intenzitásával kapcsolatban a Futási teljesítmény funkcióval.
  • A Polar Grit X Úszás-mérőszámok funkciója automatikusan érzékeli a pulzust, az úszásnemet, a távot, a tempót, a csapásszámot és a pihenőidőt. A távot és a csapásszámot nyíltvízi úszás esetén is méri a rendszer.
  • Maradj kapcsolatban a mobilodról érkező Telefonos értesítésekkel! Figyelmeztetéseket kaphatsz a bejövő hívásokról, üzenetekről, e-mailekről, naptári eseményekről és még sok másról.
  • Tedd még izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Strava Live szegmensek segítségével! Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről, valós idejű teljesítményadatokat jeleníthetsz meg egy adott szegmens közben, és a szegmens befejezése után megjelenítheted az eredményeidet.
  • A Polar Grit X több mint 130 különböző sportot támogat. Add hozzá kedvenc sportjaidat a sportórádhoz a Polar Flow alkalmazásban.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény érdekében folyamatosan fejlesztjük. Hogy a sportórád mindig naprakész legyen és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, mindig frissítsd a firmware-t, ha van új verzió. A firmware frissítések hatékonyabbá teszik a sportóra működését új funkciókkal és fejlesztésekkel.

Hozd ki a maximumot Grit X készülékedből

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet sportórádból.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Eredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a sportórád a Flow alkalmazással az edzés után, és barátaidnak is mutasd meg az eredményeid. A Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheti, hogy hogyan aludt és hogy mennyire volt aktív a nap folyamán.

Polar Flow Webes felület

Szinkronizáld a Polar Flow webes felületnek elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden vagy a Flow alkalmazáson keresztül. A webes felületen megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzési eredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.